vad är det korrekta sättet att svepa ett ess bandage?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-06
En enkel Ace bandage är en tillgång för varje hem medicinskåpet. De kan användas för att stabilisera lederna från en mild till ens svår vrickning. De kan också skydda lederna från svullnad på grund av tendinit. Ess bandage bör gå-till verktyg för gemensamt underhåll. Men Ace bindor är helt värdelös om inte inslagna korrekt

inslagning en armbåge

Position armbågen i en böjd skurk vid ett 65 -. till 70-graders vinkel. Ta wrap med rullen uppåt och börja rulla kring armen, börjar vid biceps och överlappande bandaget ca 1 /2 eller 1 /3 av dess bredd varje gång du går runt. Fortsätt rulla på detta sätt tills området direkt nedanför armbågen och utsidan av skurk är täckt. När ytan är täckt, använd resten av bandage att återförsluta området runt armbågen. Den passar måste vara sträckt men inte för hårt. Rörelse bör begränsas men armen ska inte bedöva eller stickningar. Om domningar uppstår, återförsluta bandaget på en lösare passform.

Inslagning en handled

Börja med rullen uppåt direkt under handleden. Wrap två varv runt handleden och sedan ta det avslutande upp över handflatan och mellan tummen och pekfingret. Upprepa rörelsen och sedan med den lindas runt handleden och ryggen runt handflatan och pekfingret. Fortsätt omslag på samma sätt tills rullen tar slut, än en gång göra wrap sträckt men inte stel.

Inslagning en ankel

Placera rullen uppåt på toppen, mitten av foten, rakt ovanför tårna. Rulla wrap runt foten, överlappar wrap 1 /2 till 1 /3 av bredden på bandage när du flyttar till ankeln. När du når hälen, föra linda runt ankeln, som lämnar hälen utsätts för. De lindas runt ankeln måste göras på en siffra 8, mening om wrap är på vänster sida av foten, måste det tas på höger sida innan kretsande på baksidan av vristen. Gör två figur 8 innan du flyttar upp benet till kalven. Fortsätt slå in benet, igen överlappar bandage 1 /2 till 1 /3 dess bredd tills utbyggnaden tar slut.

Varningar

Snurra aldrig så hårt att den kroppsdel blir stel, börjar stickningar eller blått. Wrap bör begränsa rörligheten men aldrig avskuren blodflödet. Tänk på att det gemensamma är vad som behöver stabiliseras så spara det närmaste omslag för detta område.

Previous:nothing Next:graviditet-inducerad diabetes diet

Relaterade artiklar


 • rättsmedel för spruckna läppar
 • sätt att öka det goda kolesterolet
 • sätt att sluta röka cigaretter
 • Lägga till extra fiber till dina måltider
 • kostnaden för Plan B
 • skäl att ge blod
 • behandling för complusive spel
 • de mest effektiva preventivmedel
 • bra graviditet övningar
 • tips för att bli gravid med hjälp av hem artificiell insemination
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com