vad man ska äta för att öka manliga spermier

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-09
Orolig för deras chanser att reproducera sig, är några män i fråga om deras spermier, särskilt som studier, t. ex. de som rapporteras i omvårdnad Times räknar visa spermier fortsätta att sjunka bland alla män i det västerländska samhället. Utöver välja en hälsosam livsstil, såsom att eliminera tobak, alkohol mycket måttligt, motionera dagligen och bär boxershorts istället för underbyxor, efter en vettig kost kan hjälpa dig att öka din spermier

Aminosyror L-karnitin och L-arginin

En naturlig aminosyra, L-karnitin ökar produktionen och hastighet av spermier, spermier måste ha en normal form och kunna resa snabbt befrukta ägget. Du kan se till att du har tillräckliga nivåer av L-karnitin genom att äta en 4-oz. servering av rött kött per dag. Lamm är särskilt hög i denna aminosyra. Helmjölk är en annan bra källa, liksom fisk och fågel, fullkornsvete, jordnötssmör, och sparris.

Kroppen behöver också L-arginin för att producera spermier, och ökade doser av L-arginin öka spermieproduktionen, rörlighet och fertilitet. Denna aminosyra finns i nötter, mjölkprodukter, kött och fågel, spannmål såsom havre och vete, och choklad.

Minerals

Även kallat L-lysin och B9-vitamin, folsyra ökar spermieproduktionen. Kommersiella frukostflingor ofta lägga folsyra i sina recept, men du kan också hitta höga nivåer i nötlever, spenat, sparris och Great Northern bönor. Dessutom kompletterar många vitamin för män innehåller folsyra i sina beståndsdelar.

Zink är också viktigt att inte bara spermieproduktionen utan produktion av sperma också. Ostron, ägg, skaldjur, black-eyed peas, tofu och vetegroddar är alla mycket zink nivåer.

C-vitamin hjälper spermier från klumpar ihop, vilket skulle förhindra lyckad transport till ägget. Vitamin C är lätt att hitta i livsmedel som citrus, gröna bladgrönsaker och paprika.

Allmänna kost och livsstil

I allmänhet, uppmuntrar en hälsosam livsstil också sunda spermieproduktionen. Gå ner i vikt på en rekommenderad nivå. Mindre alkohol sänker östrogen nivåer, som konkurrerar mot testosteron-viktigt för spermieproduktionen. Äta mat (inte nödvändigtvis kött) som innehåller mycket protein och lite fett, med massor av färska eller ångade grönsaker och fullkornsprodukter kommer att vara bättre för hela kroppen och din sperma. Undvik kryddstark eller fet mat som orsakar matsmältningsbesvär, vilket i sin tur producerar gifter som hämmar sperma och spermieproduktionen. Undvik också kaffe, te och cola, som koffein också minskar fruktsamheten.

Previous:nothing Next:alternativ och risker för vård i hemmet för äldre

Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att inducera förlossningen
 • födelsekontroll effekter på graviditetstester
 • hur man ska behandla graviditet hemorrojder
 • hur man kan bli av symptom halsbränna angina
 • råd om huvudlöss behandling
 • varför bebisar har feber anfall?
 • naturmedicin terapi för klimakteriet
 • låg kostnad sjukförsäkring i Florida
 • Fakta om flebotomi
 • vad är några metoder för att öka mjölkproduktionen?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com