beredning h som en ögonkräm

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-03
Beredning H har kallats en skönhet hemlighet och en produkt modellering industrin använder för att minska rynkor och försköna området runt ögonen. Och medan vissa Hollywood-kändisar har hävdat att använda den som en skönhet förstärkare, har ingen vetenskaplig studie aldrig bevisats att det verkligen fungerar

Du behöver:. .
Mellan $ 75 och $ 3. 000
Internet-anslutning (endast om du köper online).
Tillgång till apotek.

Bio-Dyne vs fenylefrin

Lite kända faktum är att preparatet H i dag är inte den ursprungliga formeln. Den tidigare Beredning H innehöll LYCD (levande jäst cell derivat, även känd som Bio-Dyne). Shark fiskleverolja och LYCD var de aktiva ingredienserna i Beredning H, som ansågs tygla blodkärlen, vilket hjälpte läka hemorrojder och skulle minska uppsvullna eller säckiga ögon. Bio-Dyne hävdades också att minska rynkor genom att krympa hud. Men den aktiva ingrediensen i Beredning H ändrades till fenylefrin, vasokonstriktor.

Ursprungliga beredningen-H Cream

Förberedelser H med Bio-Dyne är inte längre tillgänglig i USA men säljs fortfarande på kanadensisk webbplatser för runt $ 20. Men köparen akta: Trots den urbana myter och legender, det finns ingen garanti att produkten faktiskt minskar påsar under ögonen

Safety Behandling

Förutom att vara en aktiv ingrediens i Förberedelser H är fenylefrin också användas som en avsvällande eftersom. krymper blodkärlen i näsan, och som bedövningsmedel. Det finns i flera läkemedel som behandlar allergier, förkylning och influensa, såsom Sudafed och Triaminic produkter. En allergi mot fenylefrin är en möjlighet och att tillämpa den i ansiktet, kan det utlösa en allergisk reaktion.

Eye Cream Behandling

I området runt ögonen är känslig, och de flesta produkter som Förberedelser H är alltför kraftfull för denna känsliga hud plats. Det förmodligen vore bättre att använda en kräm är speciellt avsedd för baggy, svullna ögon, mörka ringar eller rynkor. Wyeth, företaget som gör Beredning H, säger att produkten är utformad för att krympa hemorrhoidal vävnad, företaget rekommenderar inte användning av den på andra områden av kroppen.

Previous:nothing Next:hur man säkert köpa receptbelagda läkemedel på nätet

Relaterade artiklar


 • hur du sänker dina natriumintaget med kosher salt
 • kolon rengöra komplikationer
 • hur mycket Tylenol kan du ta ett säkert sätt?
 • frisk kolesterol kost
 • hur kroppen fungerar tillsammans
 • mjuk kontaktlins instruktioner
 • vad gör kalcium förkalkningar i ditt bröst menar?
 • hur man håller upp din leverans bröstmjölken när barnet inte kan eller vill amma
 • hur man hittar vegetarisk viktminskning tips
 • behandlingar för en rinnande näsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com