billigt sätt att bli av med bruna fläckar i ansiktet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-26
Bruna fläckar, även känd som åldersfläckar och leverfläckar, visas på huden --- särskilt i ansikte och händer --- och brukar bli mer framträdande som du ålder. Även de kallas bruna fläckar, kan dessa missfärgningar variera från grått till svart. Majoriteten av bruna fläckar orsakas av överexponering för solen, även ärftliga faktorer kan också spela en roll. De flesta bruna fläckar är inte farliga, men deras utseende är vanligtvis mindre än idealisk. Lyckligtvis finns det flera billiga hem metoder att minska dessa fläckar och ge huden ett ungdomligare utseende.

Du behöver:.
stetoskop

E-vitamin

medan Vitamin E är mest känt för sin bidra till att minska uppkomsten av ärr samt hjälper till att upprätthålla glödande hud, det kan också användas för att minska uppkomsten av bruna fläckar. Börja med att ta en kapsel E-vitamin dagligen. Du kan också klippa kapseln och gnida ut oljan i den på bruna fläckar. Låt olja på natten, skölj sedan av områdena noga på morgonen.

Aloe Vera Juice

Aloe vera, ett utdrag ur Aloeplantan har använts i århundraden för att läka sår, sår, mindre brännskador och skrubbsår . Aloe vera kan också användas för att minska bruna och åldersfläckar. Köp den i gel eller saft form, och tillämpa den generöst bruna fläckar två gånger dagligen, bör du märka resultat inom en månad

äppelcidervinäger och lök saft

Äppelcidervinäger har blivit mycket populär under det senaste decenniet. på grund av dess otaliga användningsområden för huskurer. Det har visat sig hjälpa till med diabetes, viktminskning, blodtryck, akne och flera andra mindre krämpor. När äppelcidervinäger blandas med lök saft, det fungerar för att minska bruna fläckar på huden. Ta en vit lök och finhacka den noggrant och sedan använda en sil för att pressa ut saften. Blanda några msk. av lök saft i en kopp äppelcidervinäger. Med hjälp av en trasa eller bomullspinne, sandskädda blandningen och tillämpa det direkt över varje brun fläck. Resultaten bör börja visa inom sex veckor.

Previous:nothing Next:tips på att få sova bekvämt när man är gravid

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga och behandla munsår
 • kan jag färg mitt hår om jag är gravid?
 • hur mycket kostar det att föda?
 • hur man ska leva efter döden av din make
 • löss behandling under graviditeten
 • enkelt banta för tonåringar
 • kommer salt bli av munsår?
 • efter klimakteriet ansiktshår
 • Hur snabbt kan man bli gravid igen?
 • Hur får man en frisk familj
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com