enklaste sätt att sluta röka

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-21
Redo eller inte, sluta röka är en av de svåraste men mest givande, uppgifter du någonsin kommer att slutföra. Det finns en mängd olika metoder tillgängliga för att hjälpa dig på resan mot att bli rökfri, från nikotinersättning för hypnos. Vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Tänk bara på de hälsofördelar du är säker på att skörda i slutet

prata med dig själv

Innan du försöker sluta röka ha ett samtal med dig själv. Se till att du vet varför du vill sluta och vara säker på att du gör det för att du vill. Det finns inga fel skäl att vilja sluta, måste du ha rätt anledningar i ditt sinne att kunna nå ditt mål. Om inte viljan finns är det inte troligt någon metod kommer att bli lätt för dig.

Förbered dig

När du vet bortom skuggan av ett tvivel om att sluta är vad du vill göra, börja förbereda dig mentalt. Prata med din familj och be dem för deras stöd. Du bör också diskutera dina planer med din vårdgivare och fråga vad sluta-röka metoder han anser vara bäst för dig att utforska. Du kan sedan ställa in en uppsatt datum. Göra detta inte bara gör det verkligt, men hjälper dig att förbereda mentalt för den slutliga puff

läsa en bok

Läs inte bara varje bok, plocka upp ett exemplar av "Easy sätt att sluta röka, "av Allen Carr. En bestseller sin första gången, har den senaste upplagan redan sålt mer än 4 miljoner exemplar. Det har fått fem stjärnor på Amazon. com av 526 rökare som har köpt, och framgångsrikt införlivats, Mr Carr idéerna har skrivit om. Faktum är att författaren själv rökt en gång 100 cigaretter om dagen. Men han sparkade för vana utan några abstinensbesvär eller känslor av ångest och så nådigt delade hans hemlighet av framgång med resten av rökning samhället. I sin bok, hjälper han dig att upptäcka de psykologiska orsakerna bakom ditt missbruk, lär dig att motstå frestelsen, och diskuterar de främsta orsakerna till misslyckande. Mer än 9 miljoner människor har slutat röka framgångsrikt, lätt och enkelt, bara genom att läsa denna bok. En länk finns med i avsnittet Resurs för bokinköp och recensioner.

nikotinersättning

Behandling med nikotinersättning fungerar genom att släppa små mängder av nikotin i ditt system under hela dagen. Kanske en av de mest kända produkter som omfattas av denna kategori är nikotin plåster. Detta är ett steg ner program baserat på antalet cigaretter du röker dagligen. Om du röker mer än 10 cigaretter om dagen, kommer du börja med att använda de 21 milligram plåstret och kvar på denna i fyra veckor. Du kommer då steg ner till 14 milligram plåstret och kvar på denna för en period på två till fyra veckor. Slutligen kan du sluta med 7 milligram lapp, kvar på denna för en period på två till fyra veckor. Målet är att bristen önskan för alla cigaretter med den tid du använder din senaste plåstret.

Andra former av nikotinersättningsmedel produkter inkluderar nikotintuggummin, inhalator och sugtabletter. Varje kan ha en något annorlunda strategi, men målet är detsamma. Lindra din abstinensbesvär samtidigt hjälpa dig att sluta röka

Hypnos

Hypnos är ett sätt att koppla ditt sinne tillräckligt för att nå ditt undermedvetna samtidigt som du fortsatt att fokuseras på ett specifikt problem eller önskat resultat. Din medvetna vakter det undermedvetna-de tankar du tror att det mest kommer från medveten nivå. Hypnos tar dig förbi detta till det undermedvetna, så att du kan programmera om tankar ditt medvetna sinne.

Det finns två typer av hypnos som kan användas för att hjälpa dig att sluta röka: självhypnos och hypnoterapi (hypnos med hjälp av en certifierad hypnosterapeuten). Självhypnos, men effektiva, tar tid att lära sig och behärska. Det finns olika tekniker kan du lära som hjälper dig att slappna av när du guidar dig genom bilder som hjälper dig sluta röka.

En hypnosterapeuten hjälper dig att slappna av genom specialiserade tekniker, med hjälp av specifika ord och bilder som hjälper dig sluta. Hypnos har en 66 procent framgång för att hjälpa människor att sluta röka.

Hitta en stödgrupp

gå med i en stödgrupp är ett fantastiskt sätt att stanna på rätt spår och hålla dina mål och skäl till att vilja sluta frontlinjen i ditt sinne . Du kommer att vara omgiven av andra som försöker sluta röka också, och inte bara kommer du att få stöd om du har en dålig dag, kan du också lära dig nya tekniker för att hjälpa dig hantera din hunger och abstinensbesvär.

Previous:nothing Next:terapi som lindrar smärta

Relaterade artiklar


 • hjälpa till för att sova när man är gravid
 • hur man gör en super säker (ej giftig) allrengöringsmedel
 • hur du gör din egen förbandslåda nu
 • livsmedel för att undvika med prostatit
 • aktiviteter för att organisera en familj viktminskningsprogram
 • hur påverkar stress menstruationscykler?
 • vattenavhärdarsystemet metoder
 • Varför ändra hårfärg hos barn?
 • hur man köper riktiga HGH online
 • inte babyolja hjälp att bli av med hudbristningar?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com