farorna med manliga förbättringen

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-31
Medicin för mäns sexuella osäkerhet har alltid varit en blomstrande industri. Från afrodisiaka i livsmedel som kommer att göra dem mer önskvärt, det har alltid varit någon som säljer hemligheten att övervinna något som män inte tycker om sig själva. Modern vetenskap och teknik har upptäckt många metoder genom vilka människor kan uppnå sexuell förbättring. Men riskerna för många av dessa metoder är inte lika känd som de metoder som själva

Du behöver:.
Tvättlapp
. Mild, noncomedogenic tvål.
Ren och torr handduk.
Ventilerande kläder.

Pumpar /Extenders

Penispumpar eller penis utdrygningsmedel är en vanlig metod som används för manliga tillbehör. Dessa består av vikter som är knutna till penis, eller en pump som är placerad över penis för att skapa sug. Dessa metoder bygger på stretching penis, förlänga den genom att sträcka vävnaden. Däremot kan penis pumpar och fyllmedel orsaka vävnadsskador vilket kan resultera i domningar och impotens, och kanske ännu värre skador om överutnyttjas.

Kirurgi

Kirurgiska ingrepp kan erbjuda manliga förbättring. Men som med all kirurgi finns det risk för biverkningar och faror. Dessa sträcker sig från bestående ärr operation som går snett och utveckla komplikationer, vilket kan leda till permanenta skador. Ibland kan komplikationer vara allvarliga nog för att kräva amputation.

Piller och pengar

Mest levitra på marknaden har en mängd olika faror med dem. Den primära faran, och även den minsta risk att en persons hälsa, är att de flesta av dem är oäkta. Många piller som garanterar manliga förbättring är ingenting annat än en sammanslagning av örter som inte kan skada, och sällan hjälp.

Piller och hälsa

Den andra risken levitra är att de innehåller något som kan vara osäkra. Många av dessa droger aldrig gått någon form av Food and Drug Administration översyn, och de är inte heller testade av läkare i deras effekter. Det är bäst att diskutera all användning av manliga förbättring med en läkare innan det är köpt, än mindre använt.

Utbildning

Men ska vara noga med att utbilda sig på metoden för val, och att noggrant väga riskerna förknippade med den . Se upp för produkter som gör överdrivna påståenden och denna förteckning inga biverkningar eller faror-för antingen att informationen döljs eller produkten är sannolikt en bluff.

Previous:nothing Next:efter klimakteriet humörsvängningar

Relaterade artiklar


 • hur man bär en nackkrage när du sover
 • hur du gör din hicka försvinner
 • hur man kan stoppa graviditetsillamående med huskurer
 • ungdomar träningstips
 • Graviditet & motion parametrar
 • hur man gör en viktigaste för din hälsa
 • hur du packar en miljövänlig skollunch för ditt barn
 • förlossningsdepression information
 • dieter för diabetes och graviditet
 • sig att slappna av vid slutet av en hektisk dag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com