fotbad avgiftning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-01-16
Ett sätt att avgifta kroppen är att blöta fötterna i ett fotbad, som hjälper till att dra föroreningar ur ditt system genom fotsulorna. Kroppen frigör gifter, metaller och annat avfall som har byggts upp i kroppen i flera år, lämnar ditt sinne tydligare, och din kropp energi och bättre hälsa.

Reflexologer hävdar att fotbad avgiftning tillåter utvisning och utförsel av giftigt avfall. Detta är en av många behandlingar de använder för att åstadkomma den läkande processen för en mängd sjukdomar, inklusive infektion, njursjukdom, giftiga lever-och andningsproblem.

Metoder för Foot Bath Avgiftning

En metod för avgiftning är en ionator. Detta frigör joner att lossa toxiner och dra dem ur kroppen genom fötterna.

annan typ av avgifta fotbad görs med kryddor och mineraler. Lägga Epsom salt, pepparmynta, eller passion blomma i en balja med varmt vatten under lång fotbadet kan hjälpa dra gifter från systemet, lindra spänningar och stöd i avslappning.

Vad man kan förvänta

När gifter ur kroppen, blir vattnet grumligt och ibland gråaktiga och brunt. Varje gång du avgiftar med denna metod, kommer du att märka mindre rester i vattnet, vilket innebär att din kropp håller på att renas, så att den kan fungera på den högsta nivån.

Controversy

Som med alla naturliga healing metoder, fotbad avgiftning har sina kritiker. Vissa skeptiker menar att det grumliga, missfärgade vattnet i fotbadet resultaten från joniseringsprocessen om mineral i vattnet. Andra hävdar att det yttre lagret av huden på foten kommer i kontakt med fotbadet vatten och är utvisas i vattnet, vilket ger den ett smutsigt utseende.

Är det säkert?

Även kritiker är eniga om att en vanlig fot bad är säker och kan lindra trött, ömmande fötter --- åstadkomma en bättre övergripande känsla. Jonisering och användning av örter öka effektiviteten i denna avkopplande praktiken.

Kostnad

Joniska fotbad leveranser kan kosta allt från $ 100 till nästan $ 1,000, vilket inkluderar maskin och bad tillsammans och vad mineraler du väljer.

Mineral och naturläkemedel fot material bad springa mycket lägre --- från så lite som $ 10 till så mycket som du är villig att spendera. De leveranser inkluderar en badkar tillräckligt djup för att dränka fötterna i vatten som är ankel-hög och örter och mineraler som du väljer. Dessa kan köpas i hälsokostbutiker och apotek.

Previous:nothing Next:hur man sparar pengar och mer på gymmet

Relaterade artiklar


 • hur sluta dricka alkohol, utan AA
 • dieter för diabetes och graviditet
 • ultraljudstekniker
 • ringorm i små barn
 • fysiska utveckling för 4 & 5-åringar
 • vad som finns i vaccinet skott?
 • hur du får din vikt när ingen skala finns
 • hur man ska behandla endometrios genom att förstå definition, scener, symtom, orsaker och det är påverkar
 • hur till återvinna från influensa
 • Kan man bli gravid när du inte har ägglossning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com