holistisk botemedel för förkylningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-02
Alla är medvetna om symptomen av influensa: rinnande näsa, feber, huvudvärk och värk i kroppen. Vad ingen har kunnat skapa, dock är en komplett botemedel mot vanlig förkylning. De flesta läkare rekommenderar en enkel formel för vila, Avsvällande medel och ökad mängd vätska. Men det finns några effektiva, holistiska tillvägagångssätt för att behandla symptom vid förkylning

teer

Gröna och svarta teer är kända för att vara effektiva vid behandling symtom på förkylning. Ännu bättre, prova en blandning av Sambucus nigra, rölleka och pepparmynta --- kombineras i en 2 tsk. hopkok doppats i en kopp hett vatten --- vid sänggåendet. Holistic Online, dock varnar för att en överanvändning av pepparmynta kan hindra effekten av andra naturläkemedel och att örten ska användas minimalt.

Andra örter kan läggas till en te blandning, cayenne, kanel och ingefära. Ingefära te används ofta i kinesisk medicin, och mest recept kräver 1 tsk. av färsk ingefära per 1 kopp hett vatten. I värsta fall kan pulveriserad ingefära pulver ersätta färsk ingefära i te, med 1 /3 till u00BD tsk. av pulvret genomsyrad av varje kopp vatten. Holistiska Online rekommenderar att ingefära te att konsumeras tre gånger eller mer per dag för att erbjuda de största fördelarna.

Echinacea

Det har varit mycket anekdotiska och vetenskaplig diskussion om fördelarna med echinacea i samband med förkylningar. Den allmänna konsensus verkar vara att Echinacea är effektivt minskar symtom på förkylning, men inte bota dem. Echinacea finns i pulver, vätskor, tabletter och extrakt. Enligt Holistic Online, några professionella naturläkare anser vätska Echinacea vara den mest effektiva på grund av dess förmåga att pälsen inre delar av kroppen som drabbas hårdast av förkylningar och trängsel.

Ginseng

Trots att ginseng är allmänt tippad som en förebyggande holistisk ört för förkylningar rekommenderar inte Holistisk Online inte att gravida kvinnor, eller kvinnor som ammar, använda ginseng som naturläkemedel, vissa läkare har konstaterat att ginseng negativt kan påverka effekten av andra mediciner och ändra blodtryck.

Previous:nothing Next:kall & sinus huskurer

Relaterade artiklar


 • Hur får man en frisk familj
 • Fakta om flebotomi
 • hur man köper riktiga HGH online
 • orsakerna till plötslig bröst tillväxt
 • naturliga botemedel för ett barn med en torr hosta efter influensa
 • träkol rengöra
 • sätt att ta bort en kontaktlins
 • hur man håller upp din leverans bröstmjölken när barnet inte kan eller vill amma
 • historien om kontaktlinser för engångsbruk
 • avhjälpa för sol förgiftning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com