hur är hemorrojder bort?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-07
Om du har hemorrojder, vill du dem borta. I det förflutna, hemorrhoid avlägsnande kirurgi krävs en lång och smärtsam återställande period, men under de senaste åren har tekniken blivit mycket bättre och din återhämtning borde vara lättare

Du behöver:
dator
. . internet.

IR ljus eller värme, Laser

Fråga din läkare om tekniker med infrarött ljus eller värme, eller laser. Resultatet av detta förfarande är koagulering. De hemorrojder hårdnar och skrumpna. Detta är en effektiv teknik, men det finns en större chans att de återvänder hemorrojder när denna metod används jämfört med gummiband behandling, enligt Seekrelief. com.

Rubber Band

När bandet ligatur är gjort, kommer läkaren att sätta en eller två små gummiband runt basen av hemorrhoid att skära av sin upplaga. När detta är gjort, kanske du känner ett trängande behov av att ha en avföring men känslan går över så småningom. Hemorrhoid dör och faller av inom ett par dagar. Denna teknik kan vara obehagligt för patienten och det kan orsaka blödning.

Injection (scleroterapi)

Om du väljer denna metod, kommer din läkare att injicera en kemisk lösning i hemorrhoid. Hemorrhoid vävnad kommer att krympa. Detta förfarande anses inte särskilt smärtsamt, men kan det inte vara lika effektivt som band ligering

PPH

En relativt ny hemorrhoid avlägsnande teknik är nu tillgänglig i USA. . Det kallas förfarandet för framfall och hemorrojder eller PPH, enligt Pphinfo. com. Patienterna återhämtar sig snabbare uppgift från detta förfarande än de gör från en traditionell hemorrhoid avlägsnandet.
För att utföra denna teknik är en rund stapelvara anordning som används och positionerar eller lyfter upp analkanalen vävnad (slemhinnor). Detta minskar blodflödet till inre hemorrojder. Den inre hemorrojder krympa sedan inom några veckor. Detta görs över de områden där personen skulle känna smärta, vilket gör det mindre traumatisk än traditionella hemorrhoid utvisningsförfaranden. Denna metod påverkar inte så många nervändar, till skillnad från konventionella förfaranden, som utförs under dentate linjen.

Kirurgiska

Om kirurgiskt avlägsnande krävs är det troligt att Milligan-Morgans teknik kommer att användas . De tre huvudsakliga hemorrhoid fartyg tas bort under förfarandet och tre päronformad snitt är öppna. Metoden undviker man att stenos inträffar. Stenos är de onormala förträngning i ett blodkärl eller andra organ eller struktur.
Annan kirurgisk teknik är det Ferguson teknik som skiljer sig från Milligan-Morgan i att snitt är helt eller delvis stängda. Stygn används som själv absorbera.

Häftning

En annan metod kallas häftade hemorrhoidectomy. Detta resulterar i hindrar blodflödet att hemorrhoid vävnad. Detta anses mindre smärtsamt än en standard hemorrhoidectomy men det finns en större risk för ändtarmsframfall, som innebär att ändtarmen sticker ut ur anus, och återkommande hemorrojder, enligt Mayo Clinic.

Previous:nothing Next:kroniska hypertoni symtom

Relaterade artiklar


 • aha kolesterol riktlinjer
 • nasal drip hos barn
 • opiatberoende detox tekniker
 • om graviditet & arbete
 • vad är en manlig fysisk undersökning?
 • Milk Thistle nytta
 • baby fysisk utveckling milstolpar
 • hur man kan bota en blöjeksem
 • Är det säkert att använda en badtunna under graviditeten?
 • ska man ge ett barn vitaminer med fluor?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com