hur du kan hjälpa ditt barns feber

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-13
Din mormor och din mor förmodligen inte behandla feber som du skulle. Naturligtvis de kan ha haft Tylenol, men troligen hade inte Motrin och så många "huskurer" mot feber har använts. Denna artikel kommer att ge dig några idéer om vad man inte ska göra och vad man ska göra när det handlar feber hos ett barn
1.
Det första steget i att hjälpa ditt barn med feber är att veta hur man tar deras temperatur. Termometern visar jag på bilden på denna punkt är den här mamman rekommenderar bäst. Du kan köpa det på nästan vilken affär som helst-livsmedelsbutiker, Walgreens, CVS, etc. , och det är mycket enkelt att använda. Du behöver inte heller vänta på den för att registrera-det ger temperatur omedelbart. Ditt barn har en låggradig temperatur mellan 98,6 till 100 grader. När du träffar 101, 102 och 103, är du definitivt sjuk och känna värmen. Om ditt barn når 104 eller 105, få dem till sjukhus omedelbart.
2.
Äldre generationer som används för att svettas ut feber. Detta skulle innebära inslagning ett barn i filtar tills febern bröt. Det stackars barnet, som redan brinner upp, har att fastställa under allt detta la värma och bränna upp ännu mer tills de börjar svettas ut febern. Detta kan fungera, men det är inte det trevligaste sättet att stoppa ett barns feber och det finns alternativ nu för tiden.
3.
När ditt barn har feber, kommer de att känna ömmande och utmattad. De kanske vill inget hellre än att krama sina brinnande kroppar upp mot ditt och sova. Att hålla dem utvilad och bekväm är nyckeln till deras återhämtning. Kolla på dem ofta och använd en sval duk på huden för att göra dem mer bekväma.
4.
Lyckligtvis för mödrar nuförtiden, vi har lyxen att ha bra mediciner på våra fem fingrar på en låg kostnad. Tylenol bör användas till spädbarn och Motrin fungerar bättre för äldre barn. Motrin varar också längre i systemet än Tylenol. Administrera Tylenol eller Motrin för att få ner din feber så att barnet kan få lite vila.

Jag hoppas att denna artikel hjälper dig att hjälpa ditt barn lite bättre under sin tid på att vara sjuk med feber.


Previous:nothing Next:hur till komma fri trojan elexa kondomer online

Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera kvinnlig urininkontinens
 • effekter av positivt tänkande
 • bröstförstoring och minskning av amning
 • laktosfria livsmedel för spädbarn
 • den bästa medicinen för att ta bort löss gnetter från håret
 • livsmedel som mjukna pall
 • graviditet övningar hemma
 • om HPV-vaccin
 • de bästa sätten att lugna ont i halsen
 • hur man säkert köpa receptbelagda läkemedel på nätet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com