hur man upptäcker barn symptom formel allergi hos ditt barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-28
Om du är rädd ditt barn är allergisk mot modersmjölksersättning, du är inte ensamma. Många mödrar och fäder oroa deras barn är allergiska, men bara cirka 3% av av barnen är allergiska mot mjölkprotein som är den vanligaste basen används i välling. Oavsett om den skyldige är mjölk eller soja, det finns en definitiv tecken och symtom på en modersmjölkersättning allergi för att leta efter
1 <. . br>
Kontrollera ditt barns hud. Om du ser nässelutslag, eksem eller andra utslag och blemmor, kan detta vara en heads-up att ditt barn kan vara allergisk mot vad hon dricker.
2.
Var uppmärksam på de tider ditt barn kräks efter måltiderna. Är han spotta upp, eller egentligen kräkningar? Kräkningar upprepade gånger eller kraftfullt skulle kunna vara en indikation på att något är fel -. Och det kan vara en modersmjölkersättning allergi
3
Kontrollera ditt barns avföring. . Illaluktande bajs eller avföring som är mycket svårt eller mycket mjuk kan vara ett tecken på allergier mot modersmjölksersättning.
4.
Bedöm ditt barns bekvämlighet nivå efter utfodring. Om hon verkar speciellt kinkig eller gråter, kan det vara kolik eller något annat. . . Eller det kan vara ett symptom på att vara allergisk mot modersmjölksersättning.
5.
Lyssna på ditt barns andning under hela dagen. Alla väsande andning, oförklarlig eller snuva slem kan vara ett tecken på en modersmjölkersättning allergi.
6.
Leta efter andra tecken på att något inte står rätt till med barnet, till exempel orolig sömn , för mycket viktökning, eller inte tillräckligt viktökning. Dessa kan också indikera en modersmjölkersättning allergisk reaktion.
7.
Ring din barnläkare eller husläkare om du är orolig för att ditt barn kan ha en allergi mot sin formel. Hälften av de barn som är allergiska mot mjölkprotein även visa en allergi mot sojabaserad mjölkersättning. Det finns allergiframkallande formler på marknaden, men det är bäst att inte sätta barnet på dem om inte allergi har bekräftats, eftersom formlerna inte smakar mycket bra.


Previous:nothing Next:livmodern som ett preventivmedel

Relaterade artiklar


 • höften bursit behandling övningar
 • negativa biverkningar av p-piller
 • näringsämnen som förhindrar grått hår
 • faktorer som påverkar graviditetstester
 • botemedel för spädbarn diarré
 • hur man sitta med god hållning
 • luftrenare information
 • alternativ till sjukhem
 • hur att hålla sig frisk från 40 veckors graviditet
 • Hur man väljer en bra barnläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com