manlig förbättring tips

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-18
Det är en ihållande tro i det moderna samhället som större penisar är bättre. På grund av denna tro, många män strävar efter att förbättra sig själva, även om deras penisar är av genomsnittlig storlek. Det finns inga helt tillförlitliga metoder för manliga förbättring, men vissa strategier kan vara effektiva för vissa män. De flesta tillbehör metoder genomföra vissa risker, så måste detta vägas mot de potentiella fördelarna

Övningar

En man kan förbättra sin penis med hjälp av övningar som ökar sitt blod kapacitet. Övningarna orsaka vävnaden att expandera, vilket innebär att det finns mer område som kan fyllas med blod. Detta kan öka både längd och omkrets av penis. Manuell klämma, även känd som jelging, är den vanligaste formen av penis förbättring motion. Vissa män använda vikter, men Mayo Clinic varnar för att vikt stretching kan orsaka permanenta skador på penis.

Pumpar

Pumpar är avsedda för behandling av erektil dysfunktion, men en del män använder dem för förbättring ändamål. De fungerar genom att dra blod i penis. Den svullnad som resultat kan göra penis ser större, även om det är oftast en tillfällig effekt. Mayo Clinic varnar med den här metoden för ofta eftersom det kan skada den elastiska vävnaden i penis. Detta försämrar fasthet mannens erektion.

Piller

Det finns olika levitra på marknaden. De innehåller växtbaserade blandningar som säljare hävdar kommer att öka penis. Men det finns vissa obekräftade uppgifter om att de kan hjälpa, är dessa piller som inte regleras av Food and Drug Administration och behöver inte bevisa sin effektivitet genom vetenskapliga studier. I bästa fall får piller har inte någon effekt. I värsta fall, eftersom de är oreglerade, kan de innehålla potentiellt skadliga ingredienser.

Kirurgi

Även om det finns kirurgisk teknik för att öka penis kommer de flesta kirurger inte använda dem bara för kosmetiska ändamål. Många tekniker är fortfarande experimentella och kan ge blandade resultat. Den vanligaste kirurgiska tekniken är att klippa uppskjutande ligament, vilket gör att hela penis för att hänga ner. Detta gör det verkar längre. Huden kan också flyttas till penis från blygd, eller fett får tas bort från andra områden och sprutas in i penis. Men varnar Mayo Clinic att dessa rutiner kan orsaka ärrbildning och missbildningar.

Previous:nothing Next:hur man kan förhindra uttorkning under simning träning

Relaterade artiklar


 • vad plast är säkert att dricka ur?
 • vad är en frisk blodtryck sortiment?
 • Hur man känner igen graviditetsdiabetes
 • Kegel övningar för blivande mammor
 • viktminskning fördelar med ånga duschar
 • hur man kan bli av huvudlöss.
 • hur har din dispenseras receptbelagda mediciner i sin ursprungliga tillverkaren behållare
 • Orsak och symtom på fibromyalgi
 • Vilken är den ideala ålder att bli gravid?
 • övningar för att förlora mannen bröst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com