prostin biverkningar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-26
Enligt US National Center for Health Statistics, 22 procent födda under 2006 var en produkt av inducerade arbetskraft, en metod som använder medicinska ingrepp för att orsaka gravida kvinnor för att påbörja och avsluta handlingen att förlossningen. Det amerikanska Graviditet Association anges en rad möjliga orsaker till förlossningsinduktion, inklusive medicinska tillstånd som havandeskapsförgiftning, fosterstress och infektioner i en moders livmoder. Läkare använder ett antal metoder för att förmå labor, även administrerar vaginala suppositorier drog Prostin, som orsakar din livmoderhals att vidga och utlöser sammandragningar av livmodern. Trots dess verkan är Prostin inte för alla som kommissionen lägger fram flera risker för biverkningar och komplikationer hos vissa patienter

vanliga biverkningar

De vanligaste biverkningarna av Prostin normalt inte av allvarlig natur. Så många som 66 procent av kvinnorna som fick Prostin stolpiller erfarenhet kräkningar, medan 40 procent utvecklar diarré. Ytterligare 33 procent av kvinnorna beskriver känslor av illamående. Feber är en bieffekt i hälften av alla arbeten där Prostin används, och 10 procent av tiden, beskriva kvinnor som har frossa eller skakningar. Dessutom har 10 procent av kvinnorna som tar Prostin upplever huvudvärk.

Andra biverkningar

Prostin också har potential att orsaka en rad andra besvärande eller irriterande, men inte farliga, biverkningar. Nervsystemet och sensoriska effekter som yrsel, dimsyn, svimning, skakningar, stickningar i armar och smärta i ögonen, liksom en allmän känsla av svaghet, är möjliga samtidigt prostin. Muskuloskeletala biverkningar av Prostin inkluderar ryggsmärta, stelhet i nacken, ledinflammation och smärta, muskelkramper och smärta, och vaginal smärta. Kvinnor ibland rapport ömhet i brösten, blodvallningar, andnöd, väsande andning, missfärgning av huden, kraftig svettning, hosta och hudutslag medan de tar Prostin.

Allergiska reaktioner

men sällsynt, har Prostin potential att orsaka allvarliga allergiska reaktioner hos vissa kvinnor. De första tecknen på en allergisk reaktion är ofta att det bildas nässelutslag var som helst på kroppen och klåda runt munnen och läppar. Den allergiska reaktionen orsakar också svullnad av läppar och svalg och andningssvårigheter i vissa fall. Detta kräver omedelbar läkarvård, men vanligtvis får kvinnor Prostin i en sluten sjukhus, där en noggrann övervakning av professionella resultat i omedelbar behandling vid de första tecknen på allergi mot den stolpiller.

Risker

Förutom smärre sida effekter och risken för interaktioner har Prostin kan orsaka allvarliga medicinska komplikationer. I mycket sällsynta fall orsakar prostin bristningar i livmodern, vilket resulterar i en stor reva i livmodern som orsakar moderkakan och barnet att komma in i moderns mage. En uterusruptur orsaka allvarlig blodförlust till modern och en chans för fosterdöd. I vissa fall har prostin kunnat kopplas till hjärt-problem, som inkluderat arytmi och hjärtinfarkt. Användning av Prostin utgör också risken för infektioner i det kvinnliga reproduktiva systemet, såsom vaginit och endometrit.

Överväganden

Om du har astma, högt blodtryck, diabetes eller anemi kan din läkare inte använda Prostin på grund av läkemedlets eventuella biverkningar. Dessutom, läkare vanligen inte utnyttjar inte Prostin induktioner av arbetskraft hos patienter med hjärt-, njur-eller leversjukdom. Innan du använder prostin, kommer din läkare utföra sannolikt ett bäcken testet för att se till att du inte har någon vaginal eller livmoderhals infektioner. Om han finner bevis för att en infektion kommer hon inte administrera Prostin som läkemedlet har potential att förvärra befintliga infektioner.

Previous:nothing Next:Vad händer om du tar p-piller under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • farorna med Zantrex-3
 • varför bröst ökar under menstruationen
 • Hur är en sonogram utförs?
 • användning av shilajit
 • fosterutveckling vid vecka 20
 • kemisk obalans i barn
 • aha kolesterol riktlinjer
 • är badtunnor dåligt när man är gravid?
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
 • skälen till foten smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com