ungdomar träningstips

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-29
Komma ordentlig motion är en nödvändighet för alla ungdomar. Ett bra träningsprogram främjar friska ben och starka muskler. Motion spelar en viktig roll för att hjälpa ditt barn att upprätthålla en hälsosam vikt. Motion hjälper ungdomar undvika större medicinska frågor, som diabetes och högt blodtryck

Du behöver:. .
Disktrasa
Mild, noncomedogenic tvål.
Ren och torr handduk.
Ventilerande kläder.

aeroba övningar

ungdomar ska engagera sig i aerob träning dagligen. Det behöver inte vara för lång tid, men det bör vara tillräckligt lång för att få lite blod pumpar till hjärtat. Kombinationer som inkluderar att springa, hoppa eller rask promenad, ska utföras i 30 minuter eller mer på en daglig basis.

Kom ihåg, innan din tonåring involverad i någon strikt rutin och träning, måste han sträcka först. Toe berör, väcker kalv och arm cirklarna är bra sätt att hjälpa din tonåring lossa sina muskler. Börja med Jumping Jacks. Du kan ha ditt barn utföra 4 set på 20, med ett 30 till 60 sekunders vila mellan seten. Hoppa rep är en annan utmärkt aerobisk motion för ungdomar. Du kan sätta ditt barn på en 5 minuters timer, eller låta honom göra 100 nonstop revolutioner.

Börja inte ditt barn ut för fort. Tillåter honom att arbeta sig upp som hans kropp bygger upp ett högre utöva tolerans.

Styrketräning

Styrketräning är ett fantastiskt sätt att bidra till att utveckla unga muskler. Undvik styrketräning rutiner om ditt barn är minst 15. Du vill inte lägga stressen i tyngd till en växande ram. Motstånd övningar, såsom armhävningar, sit-ups och chin-ups kan hjälpa din tonåring utveckla betydande muskelmassa. Se till att hennes form är korrekt. Det är viktigare att utföra övningarna korrekt än det är att göra massor av felaktiga upprepningar. Till exempel, för ditt barn att få maximal nytta av att göra armhävningar, bör hennes kropp vara raka, benen ihop och helt utsträckt. Har ditt barn lägre hennes kropp tills hennes bröst är nästan röra vid golvet. Ha henne hålla ställningen i 1 sekund innan han återvänder till startpositionen. Flickors startpositionen kan vara som pojkar positioner eller hon kan börja med benen axelhöjd isär med knäna vidröra marken.

Motion ska vara roligt

Ett bra sätt för ditt barn att få utöva sin kropp behöver är för honom att göra aktiviteter han har. Kanske din tonåring har simning eller långa cykelturer. Oavsett aktivitet, uppmuntra den. Familjeaktiviteter finns möjligheter för dig och ditt barn att binda och bli aktiva. Vandring, camping eller volleyboll spel på stranden ger roliga och fitness fördelar för dig och ditt barn. Din verksamhet behöver inte vara en formell sportevenemang. Gå ut på bakgården och gungade fotboll eller frisbee runt, är ett bra sätt att hjälpa ditt barn hålla sig friska.

Previous:nothing Next:klimakteriet depression diet

Relaterade artiklar


 • terapi med magnetiska armband med koppar
 • hur man använder Epsom salt för hälsan
 • hur man sparar pengar på Body Wash
 • om graviditet & arbete
 • preventivmedel under amning
 • hur man kan sluta oroa minnesförlust
 • botemedel för ischias
 • hur man förbereder för en pappa screening
 • före graviditeten dieter
 • hur har ett test allergi scratch
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com