är läkemedel det bästa sättet att behandla ADHD hos barn?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-02-24
Bestämma hur man bäst kan hjälpa ditt barn när han har en sjukdom eller störning kan vara svårt och detta gäller i synnerhet när ditt barn påverkas av Attention Deficit Hyperactivity Disorder, mest känd som ADHD. Många barn med ADHD ansikte extrema svårigheter att manövrera genom vardagen. För en förälder kan bestämma den bästa behandlingen för denna sjukdom att bli ännu svårare. Föräldrar kan hamna ber, är droger det bästa sättet

Symptom på ADHD

Symtom på ADHD hos barn kan vara svårt att känna igen. De flesta barn är ständigt aktiva med att spela, prata och allmänt "att vara barn. " Några av symtomen vid ADHD kan inkludera att man lätt blir distraherad, ständigt fidgeting, skolarbetet, ofta dagdrömmer, överdriven prata, inte slutföra saker ofta, flyttar, prata eller att vara aktiva när deras klasskamrater är tysta, och lämnar sin plats att göra andra saker under klass.

Det finns många barn som helt enkelt tröttnat på skolan, vilket gör det svårt att diagnostisera ADHD ordentligt. Om ditt barn inte verkar ha problem att koncentrera sig, förmodligen de inte har ADHD. ADHD är en sjukdom som gör att sjuka tappar koncentrationen lätt. Oftast de med ADHD flytta från en uppgift till en annan utan att slutföra uppgifter och detta gäller inte bara i skolan, men hemma också.

Läkemedel

Det finns många mediciner som har visat sig hjälpa barn med ADHD. För barn över 3 år, är Dexedrine, Adderall och Dextrostat ofta ordinerats. För dem som fyllt 6, Adderall XR, Vyvanse, Ritalin, Focalin och andra läkemedel förskrivs. Tyvärr, som med de flesta mediciner, det finns biverkningar. ADHD mediciner stimulantia som ofta orsakar sömnlöshet, aptitlöshet, tics och personlighetsförändringar.

Fördelar

Fördelarna med medicinering för barn med ADHD är enorma. Inte nog med att medicineringen ökar ditt barns koncentration, kommer det också att hjälpa honom att slutföra uppgifter, förbättra hans minne, lindra stress och minska hyperaktivitet.

Alternativ behandling

Orsaken till ADHD är ännu ej fastställd. På grund av detta, det finns andra behandlingar än medicinering. Många föräldrar har märkt en skillnad i sitt barn genom att helt enkelt ändra sina barns kost till att omfatta proteinrika måltider. Andra märker en skillnad med beteendeterapi. Tyvärr har de beteendeterapi inte en stor effekt utan att använda ADHD mediciner.

De flesta dieter för ADHD inkluderar frukt, grönsaker och extra protein. En bra källa till protein är fisk. Tyvärr fungerar dessa dieter inte med barn som ett extremt fall av ADHD.

Slutsats

tills orsaken av ADHD är fastställd skall det enda säkra sättet att hjälpa ditt barn med hjälp av mediciner som ordinerades av läkare. Du kan tala med din läkare om att lindra biverkningar av dessa piller, och kanske även förebygga dem. Det kan också vara bra att tala med din läkare om metoder som hjälper att lindra ADHD-symtomen så dosen på förskrivna läkemedel kan sänkas.

Previous:nothing Next:Hur mycket sömn behöver barn?

Relaterade artiklar


 • viktminskningsprogram för tonåringar
 • hur man kan minska barns förkylningar och influensa med en ingrediens
 • blåsljud hos barn
 • hur man ser yngre direkt:
 • sig att gå själv i form
 • botemedel mot liggsår
 • hur du skyddar dig från MRSA-infektioner
 • flytande hand sanitizer faror
 • hur man kan planera framåt för en influensapandemi
 • behandlingar mot håravfall i tonåren
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com