akutvård för äldre

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-18
Akut vård för äldre familjemedlemmar är en ständigt aktuell fråga som befolkningen åldras och resurser att fortsätta att minska på många områden. Akut vård består i allmänhet av hälsoläget som kräver omedelbart ingripande av läkarkåren för personen att överleva. För att möta akuta vårdbehov, familjer behöver vara medvetna om resurser. Dessutom familjer behöver planera för den tid då det akuta behovet passerar och andra resurser kommer att sättas in

Planering för akut vårdbehov

Många seniorer har Medicare men inga andra resurser för att täcka kostnaden för sjukhusinläggningar och behandling som efterfrågas av en akut nödsituation. Göra lite forskning innan det faktum kan spara tid och bekymmer.
Först göra en ansträngning att ha en kontinuerlig relation med de äldre familjemedlemmens primärvårdsläkare (PCP). PCP kan hjälpa dig att förbereda för nödsituationer genom att lämna namn på specialister i hjärt-, lung-och onkologisk områden, till exempel. När en situation uppstår kan den specialiserade kontor kontaktas för att göra en formell remiss. Men efter att ha ramen på plats i förväg minimerar förseningar.

Under tiden för det akuta behovet

"Det finns tre tecken du behöver ta med dina äldre anhöriga till en ER, säger Treva N. , en pensionerad sjuksköterska i Texas. "Dessa är hjärt-eller bröstsmärtor, uttalade desorientering eller andnöd. Och naturligtvis, efter eventuella fall. "
Att ha sjukhusets akutmottagning sköta det akuta behovet är det mest kritiska steget du kan ta. Efter att ER har gjort en diagnos, en läkare kommer att förklara sannolikt alternativen till familjen.
Som ett första steg, ring Medicare och alla andra försäkringar som innehas av den äldre. Har försäkringen företrädare förklara i detalj vad som kommer och kommer inte att omfattas. Att fatta beslut om behandlingsalternativ bör inte baseras på finanserna ensam, hotet mot högre livskvalitet, resurser familj och patientens önskemål måste också beaktas

Efter ett akut tillstånd Pass

Ju äldre en person blir,. det mer sannolikt att hon kommer att ha ett ständigt behov av akut vård. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att förebygga framtida akuta episoder, särskilt i fråga om beredskap. Förutom "elderproofing" en bostad kan du installera ett system nödsituation anmälan som den äldre personen kan aktivera från ett halsband eller armband. Du bör också låta sig närvarande eller har någon närvarande i hemmet med de äldre familjemedlem för sin första nätterna borta från sjukhuset.

Previous:nothing Next:förebyggande av cancer hos barn

Relaterade artiklar


 • övningar för att undvika knäled
 • hur att linda en axel med ACE bandage
 • fotbad avgiftning
 • hur man reser med flyg under graviditeten
 • manlig förbättring tips
 • den bästa hemsidan botemedel mot gikt
 • hem rättsmedel för spädbarn med förkylning
 • sätt att sluta röka cigaretter
 • graviditet trimestern guide
 • hur man tar hand om ett sjukt barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com