att bota sömnlöshet med naturliga behandlingar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-27
Svårt att somna, fortsätta sova eller vaknar tidigt och att inte kunna somna trots trötthet är kännetecknande symptom av sömnlöshet. Enligt US Department of Health och Human Services, sömn svårigheter som som inträffar mer än tre gånger i veckan under längre att en månad klassificeras som kronisk sömnlöshet. Kronisk sömnlöshet kan vara ett symtom på ett allvarligt medicinskt tillstånd som kräver utvärdering av din läkare eller sömnlöshet medicinering. Enstaka anfall av akut sömnlöshet som sker under en kort period svarar ofta att enkla livsstilsförändringar och naturläkemedel.

Du behöver:
Fragrance lampor /ljus
. Soft musik.
White Noise Machine.


1.
Utveckla en konsekvent natten schema som ger tid att koppla av och varva ner från din dag före sänggåendet. En lång dusch eller bubbelbad att slappna trötta muskler och några minuter att lyssna på lugn musik eller läsning få kroppen redo för sängen och kan underlätta din sömnsvårigheter. Gå till sängs och stiga upp vid samma tidpunkt varje dag. Sova länge på helgerna kan bidra till sömnsvårigheter under veckan.
2.
Undvik koffein, alkohol och over-the-counter mediciner i flera timmar innan sänggåendet. Många kalla och mediciner allergi innehåller koffein eller andra ingredienser som kan störa sömnen. Om du upplever symptom av sömnlöshet efter början ett nytt recept, tala med din läkare för att avgöra om det bidrar till dina symtom.
3.
Motionera regelbundet, men undvik motion innan sängen. Utöva fem till sex timmar före sänggåendet kommer inte att störa sömnen och kommer att förbättra din hälsa. Motion kan förbättra kvaliteten på din sömn, liksom.
4.
Undvik frestelsen att ta arbete till sängs med dig. Några minuter på den bärbara datorn eller läsa över att viktiga pappersarbete sänder signalen att ditt sovrum är för annan verksamhet än att sova. Håll sovrummet en intim område du vill dela med din make som är fri från distraktioner i vardagen. Mjuk belysning, omfattar bekväm säng och lugnande miljö bidra till att få sova.
5.
Doftljus, påsar och lampor doft hjälper till att slappna av kroppen och lugna själen. Lavendel, känd för att hjälpa till att framkalla sömn, är ett utmärkt val, men någon doft som slappnar du är bra. Bränna ett ljus för en kort tid före pensioneringen ger den extra fördelen av mjukt fladdrande ljus som hjälper dig att slappna av.
6.
Köp ett vitt brus maskin, lyssna på en CD med naturljud som ljudet av havet, eller köra en liten fläkt för att stänga ute ljud. En radio på låg är också ett effektivt sätt att överrösta utanför ljud.

Tips och varningar


 • Om naturliga behandlingar för sömnlöshet är ineffektiva, rådfråga din läkare.
 • Minska stressen i ditt liv fungerar ofta som ett sömnlöshet rätta.
 • Undvik stress, i synnerhet före sänggående.


 • Previous:nothing Next:hur man får barnen glada om fitness

  Relaterade artiklar


 • Vad kan användas för att sänka blodtrycket naturligt?
 • är läkemedel det bästa sättet att behandla ADHD hos barn?
 • användningsområden för metrogel
 • rättsmedel för reflux hos spädbarn
 • Medicare riktlinjer för varaktig medicinsk utrustning
 • som kontaktlinser som är rätt för dig?
 • hur man bygger muskler med lätt träning
 • utvecklingen av ett flickfoster
 • Hur man sköter om ett sår för att förhindra ärr
 • hur man gör en viktigaste för din hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com