de bästa övningarna för att bli av baby fett

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-11
De flesta kvinnor ser fram emot att gå ner i vikt efter det att barnet kommer. Det kan vara oerhört frustrerande när vikten inte lossnar så fort som kvinnor vill. Denna artikel utforskar några effektiva övningar som hjälper dig att förlora barnet fett

Vandring

Promenader är den enklaste formen av motion och är bra för nyblivna mammor. Walking kan göras nästan var som helst, när som helst och när som helst takt. Det är ett bra sätt att lätta tillbaka till en övning rutin efter en förlossning. Börja gå 20 minuter om dagen, tre dagar i veckan, i en takt som är bekvämt för dig. Så småningom kan du arbeta dig upp till 30 minuter om dagen, fem dagar i veckan. Om det är svårt för dig att gå 30 minuter åt gången, dela upp den i tre 10-minuters steg eller två 15-minuters intervall. De flesta experter rekommenderar att utöva minst 60 minuter om dagen, fem dagar i veckan, för viktminskning.

Crunches

För att hjälpa spänn magmusklerna ska du göra crunches. Ligg på rygg, med böjda knän och händerna bakom huvudet. Att sakta lyfta huvudet medan du tittar på taket sedan sakta gå tillbaka ner till marken. Dra inte upp huvudet med händerna. Använd magmusklerna bara. Börja göra tre set med 15. Sakta arbeta dig upp till tre uppsättningar av 25. Du kan också göra omvända crunches. Lägg dig på rygg med böjda knän. Sätt handflatorna nedåt och nära till din sida. Dra försiktigt ut benen upp ungefär åtta inches och sedan sakta sänka ner till marken. Börja göra tre set med 15 och arbeta dig upp till tre uppsättningar av 25. Du bör försöka göra buk crunches två till tre dagar i veckan.

Lyfta vikter

Det bästa sättet att tona dina muskler och bränna fett är att lyfta vikter. Du kan enkelt lyfta vikter i ditt eget hem. Investera i ca tre-, fem-, 10-och 15-pund vikter hand. Att tona armarna, gör biceps. Håll en vikt i varje hand, handflatorna uppåt. Lyft sakta händerna mot bröstet. En annan överkroppen övning du kan göra är att axeln pressen. Placera en vikt i varje hand, böj armbågarna och för armarna upp till axlarna med handflatorna utåt. Lyft sakta armarna ovanför huvudet, sedan återgå till axelhöjd. Har tre uppsättningar av 10 av varje av dessa övningar och arbeta dig upp till tre set med 15. Dessutom ökar vikten du använder när du känner dig starkare. Att tona benen, göra utfall. Håll en vikt i varje hand och stå med fötterna ihop. Steg framåt med höger fot medan du böjer knäet på en 90-graders vinkel. Håll höfterna och ryggen rak. Låt inte ditt knä gå förbi tårna. Upprepa med vänster ben och fortsätter att alternera varje ben. Gör tre set med 15 och långsamt arbeta dig upp till tre uppsättningar av 20. Också när man blir starkare öka vikten du använder.

Previous:nothing Next:hur man kan bli av gnetter

Relaterade artiklar


 • prostatakörteln störningar
 • bästa sätt att sluta röka under graviditeten
 • hur man kan förebygga eller bota blöja och värmeutslag över natten
 • hur man ska bekämpa en feber
 • av fiberrik kost
 • Vad gör klubben fötter ut?
 • hur man får små barn att ta medicin
 • Hur man väljer en Medicare Part D plan receptbelagda läkemedel
 • Vad är blodkroppar?
 • livsmedel som mjukna pall
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com