lever detox

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-02
Det finns många anledningar till varför du kan behöva för att avgifta levern. Det kan vara att "vår rena" levern och bli av med gifter, gå ner i vikt och börja äta hälsosammare, att återhämta sig från en leverdysfunktion eller att sluta ett alkohol-eller narkotikamissbruk. Men oavsett vad orsaken kan en rengöring återställa vitalitet, stärka immunförsvaret och förnya hälsa

Avgifta Lever

Efter avgifta levern, inte du bara bli av med oönskade toxiner, men du också återställa hälsa. För att levern ska fungera korrekt måste du göra kloka val när det gäller mat du äter.

Riktlinjer

Innan du påbörjar någon diet eller avgiftning, bör du kontakta läkare från vårdpersonal kunnig om avgifta levern.

Äta hälsosamt för levern

Enligt Ann Louise Gittleman, Ph. D. , CNS, kolhydratfattig kost uppmuntra äta av överskjutande kött och motverka ätandet av fiberrika livsmedel. Denna typ av diet hämmar matsmältningen och överbelastar levern, säger Gittleman. När levern är överbelastad, kan man inte bryta ner fett, och en person är mer benägna att gå upp i vikt.
Att bli av med gifter i kroppen erbjuder mer energi, viktnedgång, bättre minne, frisk hud, ett förbättrat system som avlägsnar, färre livsmedel och känslighet kemiska, förbättrad cellförnyelsen och bättre matsmältning, säger hon.

Detoxifying levern och gå ner i vikt

Många lever rensning dieter, men alla betonar färsk frukt, grönsaker och hela livsmedel såsom brunt ris. DrSandra Cabot, en lever läkare, säger att om du vill kontrollera din kroppsvikt och avgifta levern, sedan äta massor av råa livsmedel. Cabot rekommenderar att gå på en åtta veckors ätande plan för att kontrollera vikten och avgifta:

Omkring 30 till 40 procent av din kost bör vara råa frukter och grönsaker. Försök att äta en rå frukt eller grönsak till varje måltid.

Ät avokado, bananer, mango, papaya, ananas och groddar. Den innehåller hjälpsamma enzymer.

Gör att du får tillräckligt med vitamin C genom att äta acerolla körsbär, nypon, broccoli, grapefrukt, grönkål, kiwi, apelsiner, jordgubbar och cayenne.

Ät livsmedel som innehåller antioxidanter att kämpa mot fria radikaler som dödar celler. Antioxidantrika livsmedel är maskros greener, dulse eller kelp, vitlök, shitake svamp, svamp Reishi, citrusfrukter, äpplen, kiwi, päron, morötter och selleri.

Att äta ekologisk mat är också viktigt. En hel del livsmedel inklusive frukt och grönsaker innehåller bekämpningsmedel och herbicider

Drick minst åtta glas filtrerat vatten varje dag.

Få minst 30 minuters motion varje dag för att hjälpa till med stress och för avvecklingen.

drog eller alkohol lever detox

sluta droger eller alkohol är en livsstil förändring som kan vara mycket svårt. Processen med att ge upp ett missbruk är en mycket enklare när du åker på en lever avgiftning program. Ändå rengöring levern och kroppen är bara början, säger Treatment Centers Association. Patienterna behöver genomgå mentala och känslomässiga helande. Lever detox är en av de första stegen i tillfrisknandet. En lever avgiftning kan minska abstinensbesvär, påskynda återhämtningen och förbättrar dina chanser att hålla sig nykter och drogfri, hjälpa till att reparera skadade leverceller, förbättra matsmältningen och öka energieffektiviteten.

detox för leverdysfunktion

Det finns många saker kan orsaka leverdysfunktion. dålig kost, bestrålade och bearbetade livsmedel, en reaktion på läkemedel eller giftiga kemikalier och överdrivet alkoholintag

Rengöring levern kan bidra till att minska symtomen. Du bör rådfråga en läkare om tester om du misstänker att din levern är skadad. Symtom på en utarbetad levern är oförklarlig viktökning, långsam eller dålig ämnesomsättning, buk uppblåsthet, livsmedel och kemiska intolerans, känsla lynnig eller deprimerad, dåligt minne, extrem trötthet och beläggningar på tungan och dålig andedräkt. .

Linda rektor Page, ND, PhD, har rekommendationer för att bygga en utarbetad lever: />
Limited mejeri intag,
Äta korsblommiga grönsaker som broccoli eller brysselkål,
dricka minst åtta glas vatten om dagen för att uppmuntra rodnad,
undvika all alkohol, koffein, rött kött och mättade fetter, />
dricka örtte som kamomill, maskros eller Pau d 'arco;
Daglig konsumtion av en grön dryck som vete gräs eller korn gräs,
Minst 30 minuter motion om dagen, till exempel yoga, tai chi, simning.

Previous:nothing Next:graviditet träningstips

Relaterade artiklar


 • efter klimakteriet ansiktshår
 • Hur är en sonogram utförs?
 • Vad finns det för olika behandlingar för alkoholism?
 • prostin biverkningar
 • historien om kontaktlinser för engångsbruk
 • mikonazol biverkningar
 • graviditet övningar för normal förlossning
 • hur man hittar en diabeteskost guide
 • hysterosalpingogram förfaranden
 • mage rösterna inredningsidéer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com