reflux behandlingar för en nyfödd baby

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-02-04
Reflux är ett ganska vanligt problem bland nyfödda, som drabbar ungefär 50 procent av alla spädbarn. Även om det är en förutsättning många tenderar att växa ur utan medicinsk åtgärd, är det fortfarande nödvändigt att göra dem bekväma och lindra symtom. I mer allvarliga fall kommer behandlingen beror på ålder av ditt spädbarn och svårighetsgraden av symtomen han eller hon visa

Förstå Mage

En tub förbinder munnen till magsäcken, kallad matstrupen. Mat är tillåtet att gå in i magen av muskeln i slutet av matstrupen, som öppnas och stängs, detta kallas sphincter. Reflux förekommer hos spädbarn när sphincter öppnas för att får mat i, men inte nära att förhindra den från att rinna tillbaka upp i matstrupen.

Erkänner Tecken på Reflux

Innan du kan söka behandling för ditt barn måste du först veta vad tecknen på reflux. De vanligaste symtomen vara hosta, kräkningar och spottade upp. I vissa fall kan reflux hos spädbarn vara svårare. Du kan hitta ditt barn har något intresse av att äta på grund av smärta i samband med reflux, han eller hon inte kan växa som de ska på grund av oförmåga att behålla maten och kan uppleva andningsproblem. Om ditt barn upplever symtom på en allvarligare reflux, kan han eller hon lider av gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), snarare än enkla reflux.

Behandling Alternativ

Om ditt nyfödda barn lider av enkel reflux, är chansen hon kommer att växa ifrån han tillstånd, vanligen med den tid hon är en eller två års ålder. Under tiden finns det åtgärder du kan vidta som kan hjälpa lindra symtomen hon lider av, varav många är enkla förändringar i hur du mata henne och hur hon sover.

Se till att du rapa henne ofta under hennes utfodring, vilket kommer att frigöra eventuell överflödig gas i magen innan hennes ringmuskel har möjlighet att göra det möjligt att passera tillbaka in i hennes matstrupe. Du kan också hålla henne i upprätt ställning i åtminstone 30 minuter efter att du har utfodrats henne, gav henne mat tid att smälta. Slutligen, när du låg ner henne, placera henne på rygg. Detta förhindrar onödiga trycket släpps ut på magen, trycka henne mat uppåt.

Något att tänka på

Om du hittar dessa behandlingar inte fungerar för ditt nyfödda, är hans symptom blir gradvis sämre eller han har visat symptom av de mer allvarliga tillstånd GERD, tala med hans barnläkare direkt. Han kan kräva medicinering eller kirurgi för att korrigera sin reflux problem.

Previous:nothing Next:nyfödda tecken på autism

Relaterade artiklar


 • om HPV-vaccin
 • prenatal riskfaktorer
 • hem rättsmedel för en igensatt öra
 • klimakteriet befrielse
 • Hur får man en frisk familj
 • hur man vet att du har ägglossning så att du kan bli gravid
 • graviditet övningar hemma
 • ögonövningar för datoranvändare
 • yttre hemorrojder smärtlindring
 • rinnande näsa och hosta rättsmedel för spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com