de bästa sätten att göra vården mer överkomligt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-10
"Ett uns av förebyggande är värt ett kilo bota. " Benjamin Franklin sa att, och det är lika sant idag som det var mer än 200 år sedan. Det bästa sättet att ta itu med hälso-och sjukvården är att förebygga kroniska problem med några enkla livsstilsförändringar som vem som helst kan anta. Av de 10 vanligaste dödsorsakerna i USA åtminstone hälften direkt kan påverkas av en förändrad livsstil

Fitness. -Om det kom i en flaska, skulle alla ha en fin kropp. ~ Cher

Den mest betydande åtgärder som de enskilda människor kan göra för att hantera hälsofrågor är motion och kost. Hjärtsjukdom är nr 1 dödsorsaken är stroke nr 3 och diabetes är nr 6 på listan. En halvtimme till en timmes motion varje dag tillsammans med en hälsosam och välbalanserad kost med lågt omättade fetter och mycket fibrer och näringsämnen är det bästa sättet att kontrollera eller förebygga diabetes, högt kolesterol och fetma, och förhindra den resulterande hjärta komplikationer som uppstår från dessa villkor.

"Om vi ser att du röker kommer vi att anta att du står i brand och vidta lämpliga åtgärder. " ~ Douglas Adams

Cigaretter är vanligaste orsaken till att förebygga dödsfall. Rökning kan leda till lungsjukdomar såsom kronisk bronkit och emfysem, hjärtsjukdomar, kärlsjukdomar, stroke och aneurysm. Rökare är också sannolikt att utveckla cancer i lungorna, halsen, munnen, urinblåsa, bukspottskörtel eller njurfunktion. Att avsluta kommer rädda ditt liv -. Och dina pengar

"Kunskap är makt. " ~ Sir Francis Bacon

Var en utbildad patient. Läkare är upptagen, och de har inte alltid tid att lyssna. Skriv ner dina symtom och kontakta din läkare, även om de verkar oviktigt. Fånga potentiella problem tidigt och vidta förebyggande åtgärder är ett kostnadseffektivt sätt att hantera sjukvården.

"Vi är den förändring som vi söker. " ~ President Barack Obama

Realistiskt sett kan vi inte lita på initiativ hälso-och sjukvård för att lösa problem vi själva orsakar av dålig livsstil. Det är vårt ansvar att vara proaktiv, att stödet i vår egen process genom att använda den kunskap vi redan har för att skapa ett hälsosamt liv. En viss andel människor blir sjuk och behöver vård oavsett hur de väljer att leva, men miljontals kan undvika sjukdom genom att anta några enkla förebyggande åtgärder, som lämnar de bästa sätten att göra vården mer överkomliga i händerna på de enda personer som kan styra det-oss.

Previous:nothing Next:hur lång tid tar plan B arbete?

Relaterade artiklar


 • livsmedel för att undvika med prostatit
 • hysterosalpingogram förfaranden
 • kostvanor för att undvika diabetes
 • näringsämnen som förhindrar grått hår
 • hur man kan minska bristningar under graviditeten
 • bra mat att äta om du har sura uppstötningar
 • kostrekommendationer efter en adenoidectomy
 • var att få Chantix
 • HDL i blodet
 • ägg donationer för att hjälpa infertilitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com