homeopatiska bronkit åtgärder för barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-22
Bronkit är en inflammation i luftrören som orsakas av bakterier från svalget eller en influensaliknande eller kallt infektion. Som bronkit gör att luftrören sväller, bygger slem upp, vilket tungt bröst trängsel och hosta. Det finns många homeopatiska bronkit läkemedel för barn som du kan utföra och administrera hemma för att lugna ditt barns bronkit symtom

Homeopatiska Rättsmedel

Den bästa naturlig behandling av bronkit hos barn är en ökning i vätskor. Vatten är alltid bäst för hydrering, men du kan även erbjuda re-hydration vätskor eller chips is. Vätskor hjälp tunn slem, vilket gör det lättare att hosta upp, och kan också lindra halsont. Vätskor kommer också att förhindra uttorkning. Försök att uppmuntra ditt barn att dricka minst fyra åtta-ounce glas av vätska dagligen och behandlar henne för bronkit.

Utrusta ditt barns sovrum med en förångare kan också ge lindring för bronkit villkor. För bästa resultat, börja förångaren minst 30 minuter innan ditt barn går till sängs. Lägg eukalyptus och lavendel oljor till förångaren vatten för en lugnande doft som ytterligare främjar befrielse från bronkit. Prova propping ditt barns huvud upp på natten genom att lägga till extra kuddar eller höja huvudet på hennes säng för att hjälpa andningen.

Lugna ditt barns bronkit med kycklingsoppa, som läkarna nu tror främjar läkning genom att rensa slem sekret bättre än andra vätskor. Ett te som består av en te kopp full med vatten, några tsk citronsaft och minst en tesked honung kommer också att lugna ditt barns bronkit symptom och är också tänkt att lossa överbelastning. Barn som upplever smärta från hosta och bröstet trängsel kan också dra nytta av att använda en värmedyna på bröstet och koppla av. Värmen kan också främja lättat på bröstet trafikstockningar också.

När ska träffa en läkare

Homeopatiska bronkit läkemedel för barn är kanske inte den bästa situationen för dig och ditt barn om ditt barn upplever allvarliga komplikationer. Även bronkit vanligtvis rensar upp inom minst två veckor, i vissa fall bronkit hos barn som inte behandlas av läkare kan utvecklas till lunginflammation. Barn som lider av bronkit ska träffa en läkare omedelbart om de har svårt att andas, väsande andning, har feber på 103 grader eller högre, verkar färg ska vara blå, såsom läppar och /eller tunga och verkar ovanligt slö.

Det finns många växtbaserade homeopatiska bronkit rättsmedel på naturlig mat butiker och hopkok recept tillgängliga online, bör föräldrarna söka alltid råd av deras barns barnläkare före administrering av någon typ av alternativ medicin eller naturläkemedel lösning på sina barn .

Previous:nothing Next:livsmedel som fungerar som ett slemlösande

Relaterade artiklar


 • fysiska utveckling för småbarnsfostran
 • stegen i Krebs cykel
 • Vad är naturliga källor av statiner?
 • hur man kan befria er från Zits
 • hur man gör det mesta av ett medicinskt utnämning
 • lyfta vikter & graviditet
 • hur man rengör artärer med statiner
 • Kan man bli gravid när du inte har ägglossning?
 • gör dina naglar & hår fortsätter att växa efter döden?
 • friska familjeplanering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com