hur man lär sig om ektopisk graviditet symptom

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-06
Du kanske inte känner till uttrycket "utomkvedshavandeskap. " Detta är en kvinnofråga sjukdom som är mycket allvarligt och får inte ignoreras. Om du tror att du är i ett tidigt skede av graviditeten och har någon av de symptom som beskrivs nedan, läs på

Du behöver:. .
Information
Familj stödgrupp.


1.
Här är några av symptomen att se upp för om du tror du kan vara gravid och får några av dessa symtom.

a. smärta i buken
b. lågt blodtryck
c. skarp, huggande smärta
d. vaginal blödning
e. smärta i nedre ryggen
f. smärta i bäcken
2.
Ektopisk betyder "på sin plats. " fostret växer i äggledaren eller någon annanstans i kroppen som livmoderhalsen, äggstock, eller buken. Detta måste tas på största allvar och måste tenderade att omedelbart för kvinnors säkerhet.
3.
Fostret inte kommer att överleva ökar i någon av de ovan nämnda områden på kroppen och kan vara livshotande för mamman. Ring genast läkare och följa dennes råd och anvisningar. Om du har alla eller de flesta av dessa symtom, kan det vara lämpligt att gå direkt till akuten på närmaste sjukhus.
4.
Du kommer att ha en UA test (urin analys ) och möjligen en vaginalt ultraljud beroende på hur avancerad din sjukdom är att se till att du verkligen har ett utomkvedshavandeskap. Det kan också vara en ny, mer avancerad medicinsk åtgärd som är så aktuell och affektiva, som vi inte är medvetna om ännu.
5.
Det kommer att finnas flera alternativ att din läkare kommer att avgöra vilken typ av operation eller annat förfarande blir nödvändigt att ta hand om ditt utomkvedshavandeskap. Det är viktigt att du aldrig ignorera något av ovanstående symtom.
6.
Jag har haft den här typen av graviditeten och vet hur någon som är i smärta och inte förstår varför, tar för lång att få läkarvård. Detta är en av de gånger som det kommer att bli gradvis sämre, inte bättre utan ordentlig medicinsk behandling. Om du behöver mer information gå till: utomkvedshavandeskap. American Association Graviditet


Previous:nothing Next:hur man kan minska smärtan från en skada med tekniker smärtlindring

Relaterade artiklar


 • Hur snabbt kan du säga att du är gravid?
 • naturmedicin terapi för klimakteriet
 • bäckenbotten efter förlossningen
 • hur man handskas med en dålig prognos vid graviditet
 • tuberkulos information för barn
 • träkol rengöra
 • Yasmin & akne hjälp
 • effekterna av rökning på ett foster
 • katt allergier hos barn
 • fettsnål kost & viktminskning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com