narkotika detox tips

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-24
Drogberoende är en sjukdom som får ett grepp om dess offer och kommer inte att släppa taget. Komma bort av droger eller alkohol när du har en beroendeframkallande personlighet och ett problem med missbruk kan vara en svår procedur som tar en förändring i sinnet, livsstil och önskan att vara fri från beroende. Leva ett drogfritt liv, i de flesta fall börjar med avgiftning. Processen med detox varierar i teknik och smärtnivå från läkemedel till läkemedel. Här är några tips som hjälper dig genom processen att avgiftning

Du behöver:.
Ett brett utbud av frukt och grönsaker.
vitlök.
lök.
cayennepeppar.

alkoholavgiftning

Alkohol är en av de farligaste droger för att rengöra från ditt system. Det är bäst att söka en medicinsk detox möjlighet att dra sig tillbaka från alkohol. Alkohol detox kan leda till kramper och kallsvett. Vårdinrättningar kan ge dig något för att lindra smärtan och ta bort suget. Naltrexon och Campral är två av de mediciner. Utdrag från alkohol kan också orsaka allvarliga hallucinationer. Kontakta läkare för alkoholabstinens. Under inga omständigheter bör du försöka detox själv. I själva verket kan dra sig tillbaka från alkohol leda till döden.

Heroin Avgiftning

Att dra ur heroin kommer inte döda dig, men du kommer att känna som om du är döende. Utdrag från heroin orsakar svår kramp och kallsvett. De flesta rehabiliteringshem för drogmissbrukare kommer inte ge dig något för att hjälpa dig tillbaka. Det är en process måste man tuff ut. Äta så många bananer som du kan kommer att hjälpa till att lindra kramper. Drick så mycket fruktjuice som du kan. En annan sak som ger tillfällig lättnad är ett varmt bad med Epsom salter. Du kommer att ske genom den tuffaste delen av detox process mellan tre och fem dagar. Du kan ta Motrin till hjälp tills smärtan försvinner.

Xanex, Valium och Oxycontin

Xanex och Valium kräva läkarvård innan du försöker detox från dem. Försök inte att sluta ta dessa läkemedel utan läkares hjälp. Om du är beroende av antingen, gå till din läkare och vara ärliga. Be honom att avvänja dig från mediciner gradvis. När ditt intag har svalnat betydligt (enligt definitionen av din läkare), kommer du att kunna ange en anläggning drog avgiftning. Om du inte vill gå till läkare, söka en medicinsk detox (se resurser). Dessa läkemedel kan orsaka kramper och andra svåra frågor tillbakadragande.

Previous:nothing Next:vad naturligt vitaminer eller örter kan bidra till att öka chanserna till graviditet?

Relaterade artiklar


 • koffein drog fakta
 • Varför är hjärtsjukdom vanligare hos kvinnor?
 • hur man förbereder för en pappa screening
 • alternativ och risker för vård i hemmet för äldre
 • Kan man bli gravid efter förlossningen?
 • hem rättsmedel för bv
 • kostnaden för Plan B
 • Så här hjälper du solbränna och hålla din solbränna
 • regler för användning av solarier
 • hur snabbt stoppa en blodig näsa under en atletisk händelse
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com