naturliga naturläkemedel för ont i halsen

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-23
Att ha en halsont är en sjukdom som nästan alla upplever på ett eller annat. I själva verket har studier visat att en halsont är en av de största anledningarna till att folk besöker sin läkare. Även om det finns en hel del lösningar som finns i apotek, många människor väljer att prova naturläkemedel istället

Du behöver:. .
Ett stort utbud av frukt och grönsaker
vitlök.
lök.
cayennepeppar.

Slippery Elm

hala alm odlas främst i den östra delen av USA, och dess inre bark har använts som ett naturligt naturläkemedel. Barken på den hala Elm har ett ämne som kallas mucilago, som är geléartad och kommer att svälla upp om det läggs till vatten. Mucilago används för att belägga ont i halsen, vilket kan leda till en minskning av irritation och lättnad för ont i halsen.

Lakrits

Lakrits är en ört, även känd som Glycyrrhiza glabra, och finns i många lösningar för halsont, såsom pastiller. Denna naturliga ört kan drickas som ett hett te, som kan hjälpa lindra halsont snabbt. Det är inte en långvarig effekt, kan det bidra till att ge på kort sikt komfort för många. Höga doser av lakrits kan orsaka vissa negativa bieffekter, såsom högt blodtryck och hjärtsvikt, så se till att prata med en läkare innan du använder lakrits som en hälso-stöd.

Marshmallow

Marshmallow är en ört som innehåller ingrediensen algblomningen, som t. ex. halt alm. Marshmallow rot te kan användas för att stöd i obehag från halsont, som naturläkare rekommendera. För att göra en kopp te här, bara att lägga till 1 msk. av torkad marshmallow rot till en kopp kokande vatten och låt sitta i 10 minuter. Tre koppar te marshmallow kan drickas dagligen för maximal lättnad.

Olika tesorter

Många naturliga halsont rättsmedel kretsar kring örtteer. Detta innefattar kaprifol te, som vanligtvis kan hittas i kinesisk ört butiker. En annan te använder vanliga ingredienser, såsom citron och honung-enkelt lägga färsk citron eller en matsked honung för varmt te och dricka. En kombination te kan också göras från 1 tsk. av en äppelcidervinäger, en skvätt cayennepeppar, 1 tsk. av citron och 1 tsk. av naturlig honung. Blanda ihop till en kopp kokande vatten under en örtte för att lindra halsont.

Previous:nothing Next:en diet för att göra brösten växa större

Relaterade artiklar


 • var man kan köpa en vatten filter för en duschhuvud
 • botemedel för vestibulit
 • Hur snabbt kan man bli gravid igen?
 • effekterna av rökning på ett foster
 • de bästa promenader motion
 • hur man ger upp cigaretter för gott
 • pseudoefedrin biverkningar
 • solarium faror medan gravid eller försöker bli gravid
 • Hur får man en stor hel natts sömn
 • reaktioner på SULFA
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com