råd om hur man blir gravid

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-17
De flesta par överväger att bli gravid tycker att uppfatta ett barn kommer att bli en enkel uppgift som kräver lite planering och bara en månad eller två av ansträngning. Medan vissa lyckliga par blir gravid inom sin första månad försöker bara genom att ha samlag när suget uppstår, för de flesta par att bli gravid kan ta flera månader av välplanerade samlag och uppmärksamhet på manlig och kvinnlig fertilitet. För att hjälpa par att uppnå graviditet snabbare, det är till hjälp, medicinskt bevisat råd om hur man bli gravid med aide någons möjligheter att bli gravid ett barn.

förbättrar den totala hälsa

Det kanske viktigaste tipset när det gäller råd om hur man blir gravid kan förbättra den allmänna hälsan hos både hoppfull mamma och pappa gå en lång väg till att säkerställa en sund uppfattning och graviditet. Övervikt par bör arbeta för att sprida extra pounds genom en hälsosam kost och motion innan du försöker bli gravid, samtidigt som underviktiga kvinnor ska arbeta med deras läkare eller dietister gå upp i vikt. Par funderar på att bli gravid bör se sina läkare för en allmän hälso-checkup för att få grönt ljus för att försöka bli gravida.

Vanan

Vårdpersonal är överens om att så långt som goda råd om hur att bli gravid går, sparka rökning, alkohol och koffein vanor är ett måste. Inte bara kan dessa vanor störa ett par s sannolikhet att tänka sig, de kan också orsaka allvarlig förödelse på fostret när en graviditet har uppnåtts. Rökning och överdriven koffeinintag (som anses vara mer än två koppar kaffe om dagen) har varit kopplade till missfall och låg spädbarn födelsevikt, medan alkohol kan passera genom moderns moderkakan och påverka fostret fysiska och kognitiva utveckling.

Know Your cykel

Medan en vanlig menstruationscykel varar i 28 dagar med ägglossningen inträffar på dag 14, många kvinnor har cykler som varierar kraftigt från mögel. För att hjälpa kvinnor att förstå sina egna individuella menstruationscykeln och därmed förbättra sina chanser att bli gravid, innehåller goda råd om hur man får gravida att använda kartlägga tekniker eller ägglossningstest förutsägelse att fastställa ägglossning. Många kvinnor använder temperatur kartläggning och observation av livmoderhalssekretet att avgöra när de har ägglossning månad till månad, medan andra svär vid enkla, bekväma och lagra-köpt ägglossningstest som kan upptäcka ägglossning två dagar före när det kommer att inträffa. Men kvinnor väljer att bestämma när de kommer ägglossning, utforskning ägglossning är nyckeln till att uppnå graviditet snabbare.

Tid Samlag

Precisera ägglossningen tillåter par att tid samlag därefter för att öka deras chanser att bli gravid i en given cykel. Råd om hur man bli gravid garanterar att timing samlag ägglossningen ett måste. För bästa chanser att bli gravid, bör par har samlag de två dagarna fram till ägglossningen och den dag då kvinnan har ägglossning. Även spermier kan överleva längre än två dagar, chanserna att bli gravid minska kraftigt när samlag är tidsinställd mer än två dagar före ägglossningen. För par som väljer att inte avgöra kvinnans exakta ägglossning dag rekommenderar läkarna att ha samlag varannan dag under hela cykeln för att inte missa det bördiga fönstret.

Previous:nothing Next:hur man undervisar vuxna med ADHD att vara fokuserad

Relaterade artiklar


 • vad är betydelsen av bebisar lär sig att vara oberoende?
 • Homemade Rättsmedel att testa för graviditet
 • graviditet-inducerad diabetes diet
 • klimakteriet och sömnlöshet
 • hur man förebygger säng sår
 • skelettet hos människa
 • sova fasor barn
 • bot för en rinnande näsa
 • användning av Estrace
 • det bästa sättet att ta bort en vårta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com