testosteronbehandling för ungdomlig hud

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-24
Testosteron är ett hormon som produceras i könsorganen hos både män och kvinnor, men det har olika funktioner i varje. För män har det mycket viktigt för spermieproduktionen. Det hjälper också med muskelmassa och styrka, röda blodkroppar, spermieproduktionen och sexlusten. Hos kvinnor kan den konvertera östrogen och bidra till att öka styrkan

Du behöver:. .
Ett stort utbud av frukt och grönsaker
vitlök.
lök.
cayennepeppar.

Vad är testosteronbehandling?

Testosteron är tillgänglig som substitutionsbehandling för män eller kvinnor i klimakteriet. Detta syntetiska läkemedel finns i tablettform, injektion form, gel form och i patch form. Plåstret form kan vara den mest bekväma och enkla att använda. En patch appliceras på huden ger en kontinuerlig absorption och leverans av testosteron i blodet. En gel är också tillgänglig. Denna gel finns i individuella paket eller en pump. Du applicera gelen en gång om dagen och det tas upp direkt i huden. Man tror att plåstret eller gel kan vara bättre för dig, eftersom tablettform kan orsaka leverskada.

Vilka är fördelarna?

testosteron som en del av en anti-aging behandling, fördelar huden eftersom det hjälper att hålla huden fräsch och yngre ut. När du är ung, kan för mycket testosteron orsaka överdriven oljeproduktion vilket leder till akne. Som ni ålder, kan huden bli torr och tunn, men med testosteron du kan hjälpa återfuktar den. För att reglera din testosteron har det visat sig göra huden upp till 48 procent tjockare, suppler och blankare än kvinnor som inte använder hormoner.

Tillsammans med friskare hud, kan du ha en skjuts i minnet och en energikick, även en allmän känsla av välbefinnande. Testosteronbehandling har också använts för behandling av vissa medicinska tillstånd, såsom bröstcancer och oregelbunden menstruation hos kvinnor.

Biverkningar

Tyvärr finns det vissa negativa bieffekter att vara medveten om. Med för mycket testosteron, kan kvinnor utveckla manliga egenskaper. Med dessa biverkningar, bör du rådfråga din läkare om behovet av denna behandling.

De biverkningar man ingår att utveckla håravfall, bröstförstoring och hos män begränsad spermieproduktionen och stimulans för närvarande celler prostatacancer.

Previous:nothing Next:terconazole biverkningar

Relaterade artiklar


 • tonåringar och ätstörningar
 • de allra tidigaste graviditeten tecken
 • ischiasnerven smärta behandling under graviditet
 • övningar för urininkontinens hos kvinnor
 • botemedel för spädbarn diarré
 • fysiska utveckling checklista för småbarnsfostran
 • sätt att förhindra graviditet stretch märken
 • hur man rengör artärer med statiner
 • aggressiva behandlingar för huvudlöss hos barn
 • olivolja att bli av med huvudlöss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com