Hur kan jag göra mina bröst växer naturligt?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-23
Det enklaste sättet att förbättra dina bröst är att ha bröst augmentation-kirurgi. Detta är dock invasiv, för att inte tala dyr och potentiellt traumatisk för din kropp, precis som alla kirurgiska ingrepp. Det finns några naturliga metoder som kan bidra till att utveckla din byst

Du behöver:. .
Kit glukosmätning
varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

ört öka

Det finns växtbaserade kosttillskott som finns som hävdar att hjälpa dina bröst att växa. Dessa piller innehåller oftast flera vanliga ingredienser, inklusive sågpalmetto, fänkål, som används för att öka vikten av bröstvävnad, välsignad tistel, som länge har använts för att stimulera mjölk bland nyförlösta mödrar, dong quai, en kinesisk ört som påstås lindra klimakteriebesvär symptom, vallningar och reglera menstruationscykeln, och wild yam, som används för att ändra östrogennivåerna.

Sammantaget örter ger östrogen, som tillverkar hormonella förändringar och stimulerar tillväxt av bröstvävnad. Tilläggen kan ta två eller flera månader att arbeta effektivt. Det finns inte mycket forskning om biverkningar av denna kombination av örter, och inga definitiva hävdar att de är framgångsrika i att öka bröst.

Breast-Enhancement krämer eller lotion

Det finns olika bröst-förstärkning krämer på marknaden som innehåller en blandning av örter och milda kemikalier som är avsedda att stimulera fettceller i brösten bara.

Ett annat alternativ är att använda bockhornsklöver olja att massera dina bröst, vilket kan öka tillväxten och förbättra blodcirkulationen till området. Med dagliga massage, vissa kvinnor se resultat inom två till tre månader.

Breast-Enhancement övningar

Push-ups är den bästa övning för att förbättra din byst genom att stärka bröstmusklerna. För att utföra ordentlig push-ups, hålla handflatorna i linje med axlarna och sänks och höjs din kropp i en rak linje. Utför upp till 10 gånger, med ökade repetitioner som du kan. Om du utför armhävningar två till tre gånger per vecka bör du utveckla rundare, piggare bröst. Du kan utföra armhävningar på golvet eller stå och använda en vägg som ett maktmedel.

Vissa yogaställningar --- eller asanas --- kan också öka bröst. En av de bästa yoga positioner för att stärka bröstmusklerna är Cobra (Bhujangasana). Ligg på golvet på mage med benen utsträckta bakom dig, lår och fötter ihop. Använd dina armar, med handflatorna platt på golvet, lyft bröstet, nå dina bröst och revben ut och framåt, sedan sänka bröstet tillbaka till marken långsamt.

funderar på att gå ett yogapass eller köpa en yoga-DVD för att lära sig rätt teknik för detta och andra ställningar som kan stärka bröstmusklerna, inklusive Plank (vasisthasana), en enkel push-up innebär som utvecklar din kärna och överkropp, och Bow (dhanurasana), som utövar samma muskler.

Previous:nothing Next:tips om kost för barn

Relaterade artiklar


 • den bästa staten att leva i med astma
 • hur man gör kost förändringar och ADHD
 • hem rättsmedel för bv
 • hur att linda en axel med ACE bandage
 • hur man kan bli av toe nagelsvamp ordentligt
 • det bästa sättet att använda mandelolja
 • luftrenare information
 • effektiviteten i joniska luft purifers
 • vad som orsakar låga kalium?
 • hur man köper ett blodsockertest
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com