Hur man vet om din skola är klar för influensa utbrott (H1N1 svin influensa)

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-15
Influensasäsong kommer och vardagliga det finns ny information för dig att läsa. Det blir lite skrämmande, men det finns ingen anledning att vara rädd. Du kan förberedas i ditt hem och du bör se till att din son eller dotter skola förbereder också. Center for Disease Control och hälsoavdelningar sänder ut riktlinjer för skolorna. Du borde gå till ditt barns skola för att se vad som görs och se hur du kan hjälpa till. Från och med 8/21/09 svininfluensavaccinet kommer bra överens. Det kommer inte att dröja länge innan ett vaccin är tillgängligt
1.
Jag tror att vi har slagit detta begrepp i marken, men det råkar vara det bästa steget för att förhindra överföring av influensa. Lär dina barn om god handhygien. Så snart de steg fot i skolan har dem var deras händer innan de kommer till klassrummet. Tvätta händerna efter hostat eller nyst i dina händer, innan du äter något, efter toaletten och innan röra vid ögon, näsa och /eller mun. BASIC! Täck nyser eller hostar med en Kleenex vävnad eller täcka munnen och näsan med armen vid armbågen böjer området. Den första försvarslinjen är vad du gör hemma.
2.
Skolorna bör skicka ut information till föräldrarna om när en elev bör stanna hemma (om du har feber 100 eller högre eller har influensaliknande sjukdom). Varje skola kan använda olika metoder för att informera föräldrarna, men de bör vara framåtsyftande. När ditt barn är sjukt att inte skicka honom tillbaka till skolan förrän feber fri i 24 timmar utan att ta ett febernedsättande medicin som paracetamol Motrin etc.
skolor bör ha affischer upp om handtvätt och god hygien (som täcker hosta)
3.
Skolorna bör utbilda sina medarbetare om deras eget bästa handtvätt och informera personalen när till stanna hemma från arbetet om de är sjuka. Fråga vad de gör för att skydda personal och studenter.
4.
Studenter med feber och /eller influensaliknande sjukdomar bör vara separerade från andra tills de kan skickas hem. Fråga din uppdragsgivaren om detta övervägs. När fler människor smittas detta bör definitivt vara på plats.
5.
takt med att fler personer blir sjuka ditt barn kan uppmanas att bära en mjuk kirurgisk mask i väntan på att gå hem med sin influensaliknande sjukdom. Prata med ditt barn om detta så att de inte rädda. Det är bara ett annat sätt att hämma överföringen av eventuell influensa. Bli inte förolämpad! Bör du fråga din rektor om detta övervägs. Den person som vårdar ditt barn kan också ha en på, särskilt om de är i riskzonen för att utveckla konsekvenserna av influensa. Detta kan innefatta alla som har en kronisk sjukdom som diabetes, astma etc. Dessa är ganska vanligt problem, så att du kan se fler individer med en mask på Det är antingen att skydda dem eller för att skydda dina barn, bli inte arg om det!

6.
Fråga din rektor om huruvida förvaringsinstitut eller annan personal rutinmässigt rena områden som elever och personal touch ofta. Detta skulle kunna tangentbord till datorn. Det tar inte en speciell rengörings, men det bör göras för att minska överföring av virala organismer.
7.
Om du (eller någon anställd på skolan) eller barn anses vara hög risk att utveckla komplikationer från influensa bör du tala med läkare om tidig behandling om han /hon har en influensaliknande sjukdom. Ring din läkare. Dessa höga risk individer är de med astma, diabetes, har neuromuskulära sjukdomar, en komprometterad immunförsvar eller är gravida. Det finns antivirala mediciner som finns tillgängliga och dessa kommer att ges till dem som löper störst risk för komplikationer.
Om ditt barn är hög risk eller bräckliga du kan selektivt ta bort barnet från skolan om influensan har spridit på din skola. Detta är naturligtvis bara för de individer som är medicinskt sköra. Tala med ditt barns läkare om det här alternativet endast som en sista utväg.
8.
Fråga din skola administratörer om de har en plan för att ogilla skolan om influensan blir ett allvarligt problem . Du och andra föräldrar behöver se till att du har en hand om ditt barn om det inte skolan. Tänk framåt! Skolor är inte som berättas att lägga ned om inte saker är svåra. Skoladministratörer kommer att vara i nära kontakt med folkhälsan rådgivare.
9.
Kontrollera ditt barns klassrum. Finns det vävnader, hand sanitizers osv i rummet? Om det finns begränsad pengar Kanske en insamling för att hjälpa till med inköp av dessa poster.
Klassuppsättning upp kan vara viktigt då influensan sprider sig. Skrivbord ska inte röra vid varandra för att främja utrymme mellan studenter. Även om det inte alltid är den bästa inställningen vi kanske måste göra detta för att få igenom influensasäsong.
Om eleverna går från rum till rum för klasser i grundskolan kanske det får bli den lärare som går från rum till rum och inte studenterna att hålla överföring ner. Huvudmän måste kanske överväga denna möjlighet.
Om influensa är riktigt dålig på dina resor område fältet på bussar kan dras in, allt beror på hur allvarlig influensaepidemi.

Tips och varningar


 • Läs upp dagligen om utvecklingen. Inte diskutera detta med era barn för mycket. Bara prata om god hygien och sunt förnuft objekt. Vi vill inte att vara alltför orolig eller rädd.
 • Vaccinera dig när du kan
 • Allt detta är försiktighetsprincipen. Vi är verkligen inte säker på vad som kommer hända i höst. Om influensasäsongen liknar höstas kan vi alla dra en suck av lättnad och känsla tacksam. Bättre att vara förberedd än oförberedd. Jag skulle snarare säga "Wow allt detta arbete för ingenting" än att säga "Vi var inte redo. "
 • Även efter vaksamhet du eller ditt barn kan fortfarande få influensa. Om du eller ditt barn inte är hög risk för influensa komplikationer kan du tryggt stanna hemma och ta hand om symtom. Going för sjukvård endast om det är nödvändigt, ring först.
 • INTE LÄMNA ASPIRIN till ditt barn mot influensa eller feber. Detta kan leda till andra problem för ditt barn.
 • Stanna hemma om du är sjuk! Inte sprider sjukdomen.
 • Ge inte Motrin eller Tylenol till ditt barn och skicka honom till skolan. Om han /hon fortfarande behöver dessa mediciner för feber då barnet ska stanna hemma!
 • Om influensan sprider sig och är svår, finns det ännu fler steg! Var redo, villiga och informerade.
 • Hittills denna influensa har farligare för personer under 49 år.
 • Det finns inga faktiska bevis på att ansiktsmask hjälper, men de kan.
 • jag inte rekommendera alkohol baserad hand sanitizers för små barn, särskilt om barnet lägger sina händer eller fingrar i munnen. Alkoholförgiftning är dödligt för små barn och det tar inte mycket.


 • Previous:nothing Next:hur man hittar kostnadseffektiv hälso-och sjukvård

  Relaterade artiklar


 • de mest effektiva preventivmedel
 • är en kolon rengöra säker för att bli gravid?
 • livsmedel för att äta när sjuk
 • testosteronbehandling för ungdomlig hud
 • hur man gör det mesta av ett medicinskt utnämning
 • hur man kan förstå hälsoriskerna med badskor
 • hur man ska hjälpa bli av med vatten vikt
 • steg lungorna går igenom efter att sluta röka
 • hur man kan stärka och platta till magen med "jack-kniv"
 • botemedel för spädbarn torsk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com