Kentucky hälsovård för barn utan försäkring

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-11
Ökande kostnader för vård är ett bekymmer för många familjer i Kentucky. Från tid till annan, kan du finna dig mellan jobb, inte kan få försäkring eller inte har råd försäkring. Barns tillgång till hälso-och sjukvård behöver inte vara beroende av den ekonomiska situationen för deras föräldrar. Staten Kentucky, USA: s regering och andra organ har arbetat för att tillhandahålla flera billiga hälso-och sjukvård alternativ för alla barn som bor i Kentucky

KCHIP

Kentucky Barnens Health Insurance Program (KCHIP) är den största hälso-och sjukvård plan för barn i delstaten Kentucky. Detta program är tillgänglig för alla barn yngre än 19 år. KCHIP omfattar barn i familjer vars intäkter överstiger kraven för Medicaid-programmet.
Inskrivna barn i detta program är berättigade till följande sjukvården: läkarbesök, slutenvård och öppenvård sjukhus, tandvård, psykisk-vård, vision vård och glasögon, laboratorietjänster, receptbelagda läkemedel, audionom, tal terapi, vaccinationer och andra specialiserade sjukvården. Beroende på din ekonomiska och vårdbehov, kan en låg kostnad självrisk tas ut till dig för vissa tjänster.

Kentucky barn nu!

Detta innovativa hälso-och sjukvård initiativ ger Kentucky barn tillgång till högkvalitativ hälso-och sjukvård på eller nära sina skolor. Staten Kentucky har för närvarande 16 av dessa hälso-och sjukvård anläggningar som betjänar mer än 21. 000 studenter. Dessa faciliteter diagnostisera, behandla, se och följa upp rutiner och allvarliga sjukdomar för barn i skolåldern. Gemenskap hälsa och skolor har ingått ett samarbetsavtal erbjuder on-site möjligheter för alla barn att få sjukvården, tandvården och psykiatrin. Om ditt barn är en student i Kentucky, kolla med din skola administratören att se om en skolbaserad omvårdnadsprogrammet i ditt område.

Mödra-och barnhälsovård Care

Föreningen mödra-och barnhälsovård program är en nationellt köra organisation med en starkt etablerad närvaro i Kentucky. Det nuvarande AMCHP programmet tjänar mer än 300. 000 personer i delstaten Kentucky. Målet med AMCHP är att sörja för vårdbehov för barn, kvinna och familjer. Några av de tjänster denna organisation bland annat följande: transport och kliniska tjänster för barn med särskilda behov, metaboliska screening för nyfödda barn, i händerna tjänsten att under hemsjukvård för första gången föräldrar i upp till två år, och nyfödda hörselscreening.

Familj Medicaid-program

Den amerikanska regeringen erbjuder familjer med låga inkomster en möjlighet att ansöka om förmåner och stöd, inklusive Medicaid hälso-och sjukvård program. Alla amerikanska medborgare, inklusive familjer i Kentucky, som uppfyller den aktuella inkomsten kan krävas. Dessa hälsofördelar att innehålla en rad grundläggande och specialiserad sjukvård måste till en låg kostnad. För att ansöka om dessa förmåner kontakta: CHFS DFS Medicaid Policy, 275 E. Main St, 3E-I Frankfort, KY 40621, (502) 564-3440

Hitta Kentucky statliga sjukförsäkringssystemet

i delstaten Kentucky. tillhandahåller hälso-och sjukvård för barn i sitt län hälsovårdscentraler. Dessa centra tillhandahålla tjänster i bly screening, vaccineringar, wel-barn besök vård och näring rådgivning bland andra tjänster. Tjänsterna är tillgängliga till låg eller ingen kostnad, beroende på din ekonomiska situation.

Previous:nothing Next:Graviditet & fitness

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för spädbarn med förkylning
 • hur man gör känsla av sjukförsäkring terminologi
 • tecken på trotssyndrom sjukdom
 • Definitionen av ett Pap-test
 • hur man: undvika - turistdiarré (inte få det i första hand)
 • hur sval i värmen och solen
 • effekter av positivt tänkande
 • hur du be din läkare om testresultat
 • tidiga barndomen neurologisk utveckling
 • vad är en myelinskidan?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com