Posey gång bälte instruktioner

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-20
Posey gång remmar är utformade för att hjälpa ambulate patienter i en mängd olika scenarier, såsom promenader, överföring från stol till säng eller vice versa. De flesta gång bälten är ungefär 2-inches bred och formad som en traditionell bälte, med antingen ett spänne eller kardborreförslutning. Professionella vårdgivare använda en gång bälte för att öka säkerheten och stabiliteten när du överför eller när man går, eller för att förhindra fall för patienter eller skador på vårdgivaren

Du behöver:. .
Kit glukosmätning
varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Korrekt användning

Center bältet runt patientens midja, spänne placerad på framsidan. Lämna tillräckligt med utrymme för en hand för att bekvämt ta tag i bältet när du överför med en en-eller två-persons överföring. Rörelser bälten bör inte vara löst nog att rida upp till bröstet eller vara så hårt att du inte kan skjutas i handen för att greppa den. När man går en patient, bör den gångart bältet höll han i ryggen, så att om en patient förlorar sin balans kan vårdaren hindra patienten från att falla.

En person lyftteknik

Justera passformen på den gångart bälte till den enskilda överförs eller ambulated. Säkra spännet eller kardborrband så att bältet ligger platt och inte är vriden. För en en-person överföring skall vårdgivaren stå framför patienten, fatta tag i bältet på varje sida av midjan och använder rätt lyft tekniker, överföra patienten från säng till stol eller vice versa.

Två person lyftteknik

För ett två personers hiss, bifoga den gångart bältet runt midjan och lämnar tillräckligt med utrymme för varje vårdgivare att infoga öppen hand mellan bältet och patienten. Facing patienten bör varje vårdgivare tag i bältet med handen närmast patienten och lyfta tillsammans i en jämn, enhetlig rörelse att stå patienten från sittande position och sedan överföra från sittande ställning på sängen och in i en rullstol, eller vice versa.

Previous:nothing Next:örter för att ta efter en vasektomi återföring

Relaterade artiklar


 • jäst allergi hos små barn
 • hur man känner igen tecken på en öroninfektion i en nyfödd
 • Hur sova med en nackkrage på
 • Hur mycket sömn behöver barn?
 • hur man överlever PMS - kvinnans version
 • Strongyloides stercoralis livscykel
 • det bästa sättet att använda mandelolja
 • flytande hand sanitizer faror
 • var man kan köpa en vatten filter för en duschhuvud
 • spotting under den första trimestern av graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com