Vilka är de behandlingar för gastroschisis?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-23
Gastroschisis uppstår när en bebis tarmar sticker dock ett hål i buken bredvid navelsträngen. Detta missbildningar förekommer hos cirka 1. 500 barn varje år i USA, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Behandling för att placera tarmarna i bukhålan börjar vid födseln

Du behöver:.
Kit glukosmätning
. varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Diagnos och Leverans

En gastroschisis diagnosen ofta görs när en rutinmässig ultraljudsundersökning under graviditet visar problemet. När graviditeten fortskrider, kommer du ofta behöver ultraljud för att se till att barnet som växer väntat. Enligt Children's Hospital of Wisconsin, det finns en högre incidens av dödfödsel när ett barn har gastroschisis. Din läkare kan rekommendera att bli igångsatt mellan 35 till 37 veckor för att minska risken för dödföddhet. Spädbarn med gastroschisis kan födas under en vaginal förlossning eller genom ett kejsarsnitt. När bebisen är född, kommer han att delta i neonatal intensivvårdsavdelning på behandlingen av tillståndet.

Silo Behandling

När bebisen är född, hennes underkropp kommer att placeras i en steril påse för att förhindra infektion i utsatta tarmarna. En silo, en speciell typ av sac, rullas runt tarmarna, hålla dem över buken. Under loppet av en vecka eller mer, effekterna av gravitation tryck försiktigt flesta av tarmarna i bukhålan. När tarmen är i nivå med buken, kommer kirurgi används för att placera resten av tarmarna i buken och nära öppningen. Under silo behandlingen kommer ditt barns temperatur noggrant övervakas för att säkerställa att för mycket kroppsvärme inte ut genom buken öppnas.

Kirurgi

I vissa fall kallas ett kirurgiskt ingrepp en primär stängning används för att ersätta den tarmar är buken strax efter födseln. Om bukhålan inte är tillräckligt stor vid den tiden att rymma alla i tarmarna, kan en silo användas efter primär förslutning kirurgi. En annan operation kommer att krävas när tarmarna kan säkert passa in i bukhålan. I andra fall kan silon behandling användas innan primär förslutning kirurgi. Om tarmarna har utsatts för lite fostervatten, kan de bli inflammerade och svullna. När detta händer måste inflammationen behandlas samt tarmarna kan inte omedelbart ersättas i en primär förslutning.

Recovery

När tarmarna ersätts i bukhålan, kan ökat tryck placeras på membranet, lagret av muskel som skiljer bukhålan från lungorna och brösthålan. En andningsslangen kan behövas för ett par dagar tills bebisen har inga problem att andas på egen hand. Han kommer inte utfodras efter operation eftersom det är viktigt att hålla magen tom att undvika att ytterligare tryck på membranet. Istället kommer näringsämnen och vätskor placeras i en central intravenös linje och en nasal sond kommer att införas före kirurgi för att hålla magen tom. När barnet kan börja äta, kan han ha en början vissa svårigheter att lära sig foder från en flaska eller bröst.

Komplikationer

Förträngning av tarmen efter gastroschisis operation kan förekomma hos ett litet antal cases. Your läkare kommer att kunna avgöra om detta är ett problem om det finns en brist på tarmljud, är avföring inte förs vidare spontant eller dränering från nasal sond inte minskar efter operationen. Om dessa inträffar, kommer ytterligare kirurgi behövas för att rätta till förträngning och tillåta normal tarmfunktion.

Previous:nothing Next:vad är korset?

Relaterade artiklar


 • hur man hittar hem hand om ett handikappat barn
 • Hur du tar blodtrycket
 • Hur refinansiera med rabatt poäng
 • kraftfulla åtgärder för en frisk prostata
 • När ska barn få sin första synundersökning?
 • halsbränna lättnad under graviditeten
 • det bästa botemedlet för graviditetsillamående
 • naturlig hosta rättsmedel för spädbarn
 • hur du får ditt barn på vitamin D mjölk när i rätt ålder
 • hur man kan undvika akne genom att följa fem enkla steg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com