ansiktsbehandling stärkande övningar för kinderna

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-26
Ofta när folk överväga att bibehålla sin ungdomliga utseende eller bli av att sagginess i deras kinder, de tycker om ansiktslyftning och traditionella rutiner hudvårdsprodukter eller regimer. Lyckligtvis finns det andra metoder att uppnå väl tonas kinder. Människor har använt ansiktet övningar i århundraden. Dessa övningar är särskilt användbara i dagens stressiga, hektiska samhälle

Du behöver:. .
Kit glukosmätning
varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Allmänna regler att följa

Performing ansiktet övningar på en daglig basis är viktigt, men det är inte det enda steget i att upprätthålla ett smalare och mer vältränad ansikte . Äta en proteinrik kost, att regelbundet utföra uppåt ansiktsmassage, undvik direktkontakt med solljus och tränar bra stresshantering färdigheter kommer också att hjälpa. Stress, sorg och ilska få oss att göra uttryck som tenderar att sätta rynkor i ansiktet. Att lära sig att kontrollera våra ansiktsdrag kan vara första steget i att upprätthålla en tonad ansikte.

Ansiktsmassage

Om de utförs av erfarna händer, kan en ansiktsmassage vara mycket fördelaktigt, inte bara för att lindra ansiktet spänningar och lugnar den övergripande ansiktsdrag men tona kinderna och munnen område. Ta emot ett ansiktsmassage regelbundet fungerar bra tillsammans med att utföra dagliga ansikts övningar. När du ger dig själv en ansiktsmassage, tänk på vilken typ av hud du har bestämt så att du ordentligt kan välja olja eller lotion för att massera in i ansiktet. Om din hud är normal eller fet, kan du välja vanlig förkylning grädde eller en universell grädde. Om du lider av torr hud, använd en vitamin kräm eller en försvinnande grädde. Se till att massera med lätt tryck och stroke från insidan till utsidan och ur det lägre till övre delarna av ansiktet.

Övningar

Börja med att öppna din mun som om du håller på att skrika. Dina ögon ska kännas som om de är särade. Stare rakt fram och återgå till den ursprungliga positionen. Gör detta fem gånger. Nu upprepas fem gånger medan du flyttar huvudet från vänster till höger.

Sedan trycker din panna nära hårfästet med fingrarna, gnugga med en bakåt rörelse. Denna teknik bidrar till att göra panna linjer försvinna.

Öppna ögonen brett och skjut huvudet bakåt. Öppna och stänga munnen när du flyttar din käke som om du mumsa på morotsstavar. Upprepa 10 gånger.

Nu sitter framför en spegel och vrider dina läppar inåt. Puff munnen med luft i den. Låt hälften av ditt ansikte till "skratta. " Byta sida och "skratta" med den andra halvan av ditt ansikte. Upprepa 10 gånger. Den här övningen hjälper till att jämna ut kinderna.

Stare rakt fram i spegeln. Tryck tänderna tillsammans och sprida dina läppar isär. Håll och räkna till 10. Upprepa 10 gånger.

Till sist, vrida dina läppar, pustande upp dina kinder medan du håller luft i dem. Håll tre fingrar på varje sida, tryck långsamt. Låt inte luften fly. Kvar i detta läge under cirka 10 minuter, om möjligt. Den här övningen är utmärkt för toning kinderna och områden mun.

Previous:nothing Next:negativa effekterna av influensa skott

Relaterade artiklar


 • den mest effektiva för att behandla allergisk rinit
 • Yasmin & akne hjälp
 • fördelarna med ett vatten födseln
 • behandling med tillväxthormon i vuxen
 • idéer för att använda mandelolja
 • vad yoga behandlingar hjälper kvinnor i övergångsåldern?
 • NuvaRing FAQs
 • hur man använder muskelavslappnande
 • blodtryck riktlinjer för barn
 • vecka för vecka graviditet information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com