dagligen wellness tips

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-25
En hälsosam livsstil är levde en dag i taget. För att förhindra sjukdom och vara full av energi, bör du göra dagligen wellness högsta prioritet. Undvik dåliga val som röker cigaretter eller dricka alkohol. Behandla din kropp väl genom att fylla den med hälsosam mat och dryck. Vila mycket och motion. Behandla dig väl genom att minska din stress och fylla ditt liv med glädje

hälsosam mat

Att äta en hälsosam kost bör vara en del av din dagliga rutin. Hälsosam mat ger kroppen det bränsle den behöver för att klara av stressiga vardagen. En hälsosam kost kan också stärka immunförsvaret och hjälpa dig att avvärja förkylningar och allvarliga sjukdomar som cancer och hjärtsjukdomar. Ät mycket frukt, grönsaker och fullkornsprodukter. Undvik skräpmat fylld med socker, salt och mättat fett. Drick åtta glas vatten varje dag. Suppleant vatten i stället för läsk och andra ohälsosamma drycker.

Stress Reduction

ägna en del av din dag för att minska stressen i ditt liv. En regelbunden minska stressen programmet kan hjälpa dig mot depression och högt blodtryck. Du kan öva meditation, yoga eller delta i en hobby du tycker om. Lägga till aktiviteter till din dagliga rutin att ge dig glädje och en chans att skratta och ha roligt.

Motion

Få 30 minuter av måttlig till intensiv träning varje dag. Walking är en praktisk övning som alla kan göra nästan vad som helst. Promenad på ett tillräckligt snabbt takt som din puls ökar och du får en bra träning. En lugn promenad kommer inte att ge så mycket nytta. En kombination av aerob träning och styrketräning hjälper dig hålla formen och stå emot sjukdomar och depression.

Sleep

få åtta timmars sömn varje natt. Gå till sängs vid samma tid varje kväll och gå upp samma tid varje morgon för att upprätta en sund sömn rutin. Ät inte mellanmål eller dricka alkohol strax före läggdags, eftersom dessa kan få dig att vakna under natten. Om du inte kan sova, gå upp och läsa tills du kommer sömnig nog att gå tillbaka till sängen. Genom att vara ordentligt utvilad varje dag, kommer ditt sinne att bli skarpare och du kommer inte vara trött och grinig.

Hälsa

Daily Wellness också tar hand om din hälsa villkor ansvarsfullt. Om du har diabetes, ta avläsningar blodsocker som rekommenderas av din läkare. Om du tar medicin, följer doseringsanvisningen troget. När du upplever ovanliga symtom, få dem kontrolleras av en läkare. Inte skjuta söka medicinsk vård.

Previous:nothing Next:Vilka är de behandlingar för candida vaginit?

Relaterade artiklar


 • symptom av multipel skleros hos barn
 • ischiasnerven smärta behandling under graviditet
 • goda kostvanor för klimakteriet
 • behandling för neonatal hyperbilirubinemi
 • behandlingar mot håravfall i tonåren
 • att bota sömnlöshet med naturliga behandlingar
 • graviditet mage övningar
 • healing dieter för Crohns sjukdom
 • biverkningar av microgynon 30 p-piller
 • naturmedicin terapi för klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com