fentermin viktminskning drog

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-22
Phentermine är en populär recept diet piller som i mer än 40 år har många använt för att framgångsrikt gå ner i vikt. Phentermine används inte för akuta, dramatiska viktminskning, men patienterna kan förväntas börja minska i vikt omedelbart efter påbörjad behandling. Den genomsnittliga månatliga viktminskning totalt för de som använder fentermin är ungefär 1 procent av deras totala kroppsvikt eller en till två pounds per vecka

Fakta

Phentermine påverkar hypotalamus område i hjärnan, som frigör hormoner som reglerar törst, hunger och nivåer sömn. Phentermine säljs också under varumärkena Adipex, Fastin och Inomin och är i allmänhet ges i 15, 30 och 37,5 mg piller tas dagligen. Patienter kan behöva sänka eller öka dosen beroende på ihållande svält eller biverkningar. Federal Drug Administration (FDA) rekommenderar att patienter använder fentermin i högst 12 veckor.

Historia

Phentermine användes med fenfluramin i den populära bantningsmedel kombination fen-Phen, som frivilligt togs bort från U . S. marknaden så som krävs av FDA på grund av rapporterade fall av hjärt-ventil avvikelser och pulmonell hypertension. Phentermine används ensam som en diet stödet inte har funnits orsaka hjärt-ventil skador och har fått stanna på den amerikanska marknaden.

Överväganden

Phentermine klassificeras av FDA som en bilaga 4 kontrollerat ämne, vilket det har minimal missbruk ansvar. För vissa patienter kan de aptit-suppressant effekt minskar över tiden, så läkare brukar lägga till en annan dos tidigt på eftermiddagen för att motverka denna tolerans. De flesta patienter inte upplever abstinensbesvär om de plötsligt slutar drogen men tenderar att uppleva något rebound hunger och trötthet symtom.

Biverkningar

Phentermine är känt för att orsaka biverkningar av muntorrhet och sömnlöshet. Muntorrhet är avhjälpas genom att öka vatten-och vätskeintag. Sömnlöshet tenderar att avta inom de första veckorna av behandlingen, och patienter kan välja att ta sin dos tidigare under dagen att uppnå bättre sömn. Vissa biverkningar som är mindre vanliga inkluderar förstoppning, rastlöshet, ångest, lätt huvudvärk och irritation. De flesta lindriga biverkningar avtar inom den första behandlingsveckan.

Varning

Phentermine recept är lätt tillgängliga via online recept tjänster, utan bör undvikas. Online läkare och apotek tjänster får inte sälja själva fentermin läkemedel som kan orsaka skada om de tas. De som lider av högt blodtryck, hjärtsjukdomar, glaukom, överaktiv sköldkörtel, diabetes, epilepsi och andra krampanfall bör inte ta fentermin.

Previous:nothing Next:kvinnors abort rättigheter

Relaterade artiklar


 • natriumfattig kost under graviditeten
 • halsbränna lättnad under graviditeten
 • hur man kan minska kalorier och fett från din diet
 • polycystiskt ovariesyndrom kost
 • hög triglycerid behandling
 • graviditet-inducerad diabetes diet
 • hyperaktivitet hos barn
 • alternativ till sjukhem
 • hur har din dispenseras receptbelagda mediciner i sin ursprungliga tillverkaren behållare
 • Hur vet man att ringa doktorn under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com