fördelarna med en Tempurpedic madrass

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-10
Den Tempur-madrassen, medan det har funnits ganska länge, är ett hälsosamt alternativ till den traditionella resårmadrass. Den Tempur-madrass är tillverkat av en speciell skum som vetenskapligt ändras uppfylla formen på din kropp samtidigt som den ger det stöd du behöver för att väcka pigg och utvilad. Den Tempur-madrassen ger flera fördelar utöver en god natts sömn

Contouring

På grund av sin sammansättning, Tempur-bildar en kontur på kroppen. Om du sover på din sida, gör madrassen höfter och axlar att sjunka in precis tillräckligt för att hålla din ryggrad rak, stödja muskler och rygg. Detta är en av de största fördelarna med sover på en Tempur-madrass.

Energi Transfer

En Tempur-madrass inte går att överföra energi från ena sidan till den andra, vilket är en stor fördel om du inte inte sova ensam. För ett par som delar säng, innebär detta att om en partner kastar och vänder hela natten, kommer vibrationerna från att rörelsen inte störa sömnen av den andra. Denna funktion får göra en Tempur-madrass värt kostnaderna för vissa människor.

Tryckavlastnings

En Tempur-sprider trycket från kroppen över ytan av madrassen. På en vanlig madrass, din kropp pressar ner fjädrarna under den. En Tempur-madrass sprider trycket över madrassen, som minskar trycket på vissa delar av kroppen. Din cirkulationen kvar mer konstant och du känner dig mer bekväm i olika positioner.

Kroppen visningar

En Tempur-madrass levereras med en 20-års garanti som säger att den kommer att behålla sin ursprungliga form och förmågor. Detta innebär att madrassen inte behöver vändas och du kommer inte att lämna kroppen visningar när de sover i samma ställning varje kväll.

Prisjämförelser

En Tempur-madrass kan köra $ 1. 699 och uppåt för en drottning storlek och $ 2. 099 och upp för en king size. Konkurrenter med skum-baserade madrasser kan ta ut så mycket som $ 800 mindre för sina produkter. En traditionell queen size-madrass kan sälja för $ 300 och uppåt.

Previous:nothing Next:semenax kontra volym

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för hårbotten problem
 • sätt att sluta röka cigaretter
 • behandling för klimakteriebesvär nattliga svettningar
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
 • tips om att utforma en flicka
 • tuberkulos information för barn
 • havregrynsgröt allergiska symtom
 • trötthet rättsmedel
 • husdjur för barn som har astma
 • laser hårborttagning tekniker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com