första graviditeten övningar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-19
Motion under graviditeten förmåner kraftigt mor och barn. Motion hjälper lindra några vanliga graviditet frågor som värk och sömnproblem, bygger uthållighet inför förlossningen, håller vinna graviditet vikten i schack och hjälper mamma att få tillbaka i form snabbt efter att barnet är fött. Samtidigt måste träningsintensitet och längd för att vara måttliga och beror mycket på moderns kondition innan graviditeten

Du behöver:. .
Luktfria tvål
Exfolierande scrub.
Fuktighetskräm.
Skin Toner.
Solskydd, SPF 30 eller högre.
Över disk akne medicin.

Aerob träning

Engagera sig i lätt till måttlig konditionsträning tre gånger per vecka. Träningspass bör normalt inte vara längre än 30 till 45 minuter. Om du upprätthållas ett träningsprogram före graviditeten, bör du kunna upprätthålla någon form av detta program under hela graviditeten. Om du inte motionerar regelbundet innan du blir gravid, är det bäst att börja långsamt att successivt bygga upp uthållighet. Vissa aeroba övningar rekommenderas under graviditet inkluderar promenader, dansa, skonsamma aerobics t. ex. en prenatal utöva klass och simning.

Styrka och flexibilitet

Dessa typer av övningar hjälper dig att bygga muskler utan att större belastning på lederna, de och hjälper till att hålla dig avslappnad och löst, vilket kan bidra till att påskynda arbetet. Exempel på dessa övningar inkluderar yoga och stretching. Styrketräning med vikter kan fortsätta om du gjorde styrka rutiner före graviditeten, även om du kanske måste tona ner det genom att minska vikt och mycket uppmärksam på dina nivåer träningens intensitet.

Motion varningar

Lyssna på din kropp för signaler att minska eller sluta träna. Aldrig motion för att de är fyllda eftersom detta skulle kunna beröva dig och ditt barn av syre. Undvik att träna i varmt väder, och avstår från att utöva den medför en högre risk för fall, till exempel skidåkning eller stor genomslagskraft sporter som basket. I vissa fall kanske du uppmanas att inte motionerar alls under graviditeten. Några skäl att undvika motion är:
1. En historia av missfall eller för tidig förlossningen
2. En moderkaka som ligger lågt i livmodern (placenta previa)
3. Stänkblödning eller vaginal blödning

Previous:nothing Next:krämer för att bli av gynekomasti

Relaterade artiklar


 • hur man får snabbare service på apoteket
 • Graviditet & fosterutvecklingen
 • cystisk fibros orsaker och symptom
 • effektivitet recumbent cyklar
 • rinnande näsa och hosta rättsmedel för spädbarn
 • hur du sänker dina natriumintaget med kosher salt
 • några rekommenderade olika övningar under graviditeten
 • hem rättsmedel för hårbotten problem
 • varför bröst ökar under menstruationen
 • Natural & naturläkemedel för menstruationskramper & uppkördhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com