gammal tid behandling av bältros

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-11
Vuxna som har drabbats av vattkoppor kan ibland utveckla bältros. Den orsakas av samma virus. Viruset lever vilande i kroppen efter den enskilde har smittats med vattkoppor och kan senare utvecklas till bältros. Det kan ta år för infektionen att bli aktiva igen

Crisco

Ansöka vegetabilisk olja till de drabbade områdena kan vara användbart. Crisco fungerar bra eftersom den inte lämnar en fet rester efter sig. Crisco hjälper lindra smärta orsakad av bältros. Tillämpa is till de drabbade områdena kan också vara till hjälp för att lindra smärtan.

Äppelcidervinäger

Blanda u00BD kopp äppelcidervinäger med 2 dl vatten. Ansök till de drabbade områdena. Denna blandning kan hjälpa till att lindra den smärta som ofta förknippas med en bältros infektion. En disktrasa kan användas för att tillämpa äppelcidervinäger. Doppa tvättlapp i äppelcidervinäger och vatten blandning och försiktigt vrid ur den. Applicera trasan över de drabbade områdena och låt sitta i ca 1 timme. Upprepa proceduren tills utslagen försvinner.

Aloe Vera, cayennepeppar och äppelcidervinäger

gnida en liten mängd (cirka 1 till 2 tsk. ) Av krossad cayennepeppar över de berörda områdena kan bidra till att minska inflammation. Efter detta, applicera aloe vera lotion som lindrar det berörda området. Äppelcidervinäger behöver inte användas externt. Det kan intas för internt bruk för att bekämpa bältros också. Blanda 1 tsk. äppelcidervinäger med 8 oz. vatten och drick minst tre gånger om dagen. Göra detta kommer att bidra till att förkorta den tid en person lider av bältros.

En havregryn bad kan också vara till hjälp. Prova gnugga kyls havremjöl över de drabbade områdena och låta den sitta i 10 till 15 minuter innan du sköljer av den i badkaret. Du kan även tvätta det drabbade områden med havregryn tvål. Den havregryn bidrar till att minska klåda och behovet av att repa, men tyvärr kommer inte göra mycket för att lindra smärtan. Den havremjöl kan också minska rodnad i utslag.

slutligen bryta upp ett piller vitamin C och placera den över såren kan hjälpa till att lindra en del av smärtan och övergripande utslag.

Om huskurer verkar inte göra susen, uppsök läkare för ytterligare hjälp och behandling.

Previous:nothing Next:Kentucky hälsovård för barn utan försäkring

Relaterade artiklar


 • är garvning säkert under graviditeten?
 • om biverkningar av Risperdal hos små barn
 • vad är en myelinskidan?
 • kost för att sänka det onda kolesterolet
 • vad är tamoxifen citrate?
 • efter klimakteriet ansiktshår
 • Hur får man en stor hel natts sömn
 • fördelar och nackdelar med preventivmedel rytm metod
 • Vilka är de behandlingar för trasten för spädbarn?
 • hur man kan förstå om grönt te kan hjälpa stress och oro
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com