gemensamma postural problem

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-21
Hållning är fastställbara, men vissa problem kan vara en del av ett större tillstånd. Många människor med dålig hållning har aldrig nack-eller ryggsmärta, men människor med "bra" hållning ibland har fruktansvärda problem med smärta. Om du anser att ett problem är relaterat till din hållning, söka en professionell. Många problem i samband med kroppshållning korrigeras och därför ska gå till "dåliga" hållning är ganska fördelaktigt

Du behöver:.
Kit glukosmätning
varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Vad hållning är

Posture innebär ett svar, som ofta är omedvetna, till varje situation. Om du går till fots och plötsligt resa kroppens reflexer skrida till verket. Problem i samband med dålig hållning kan uppstå efter upprepade dåliga svar på situationer eller en långvarig svår situation. Andra faktorer är en sjukdom eller en psykisk störning som depression.

Dålig hållning

Dålig hållning orsakar strukturella spänningar i kroppen. Stående eller gående med en slöfock platser din kropp onaturligt framåt. Sitter ihopsjunken i en stol eller sitter i en styv hållning under lång tid kommer att sätta enorm stress på ryggen och nacken. Denna stress kan orsaka seninflammation eller ens muskler drar. Skador kan också inträffa i områden på kroppen bort från den del av kroppen som inte är korrekt justerade.

High Heels

Vandring i höga klackar är en stor bidragsgivare till postural problem. Klackar lyfta fötterna onaturligt från marken, pitching din kropp framåt. Med tiden kan anstränga utvecklas i benen, som kroppen försöker korrigera. Fler kan uppstå problem med muskler kopplade till dina ben, rumpa och nedre delen av ryggen. Att rätta till dessa problem, prova gå att arbeta i platta skor när du bär dina klackar.

Bog

Vi lutar sig framåt och gå snabbt. Vi luta en dator hela dagarna och ofta motion felaktigt. Dessa åtgärder belastar axlarna vara för framåt. För att lindra stress i axlar, nypa dem tillbaka var 30 minuter, och se till att nypa dina skulderblad tillsammans. Rycka dem eller göra något i axlar eller nacke rullar. Stå upp och gå bort från datorn. När man går, kan du försiktigt dra axlarna bakåt medan räta på ryggraden.

Promenader och rygg

Backs slöfock framåt. För människor av betydande höjd, är slöfock ännu mer uttalad. Dessutom, när vi går, vi har en tendens att gå snabbt med kortare steg. Prova att gå med lite längre steg, se framåt och inte ner, och sticka ut bröstet.

Bättre kroppshållning

Gå på ett mer avslappnat sätt. Lyft huvudet högre, med axlarna bakåt, men inte ansträngt. Räta ut ryggraden. Ge kroppen en paus från en förlängd slouched position. Om du måste förbli sittande, rulla nacken sakta, sträcker sig tillbaka axlarna till klämmer ihop skulderbladen och ta några djupa andetag.

bättre resultat

Motion är ofta en stress luftrörsvidgande och kommer att bidra till bättre kroppshållning. Ledande ett liv med ingen motion kommer bara att öka något reflex tid som behövs för att upprätthålla korrekt hållning. Walk längre, inte sitta under långa perioder och motion oftare, och du hittar mer energi, mindre trötthet, mindre spänningar, och en sundare livsstil.

Previous:nothing Next:nattliga benkramper orsaker

Relaterade artiklar


 • baby tillväxt genom percentilen
 • hur man ska behandla graviditetsdiabetes (GDM)
 • testosteron grädde vs injektion
 • hur du kan hjälpa ditt barns feber
 • vad man ska gravera på en medicinsk registrering
 • fysisk aktivitet och benhälsa
 • hur man hittar kostnadseffektiv hälso-och sjukvård
 • hälsomässa idéer för barn
 • Hur man väljer en Medicare Part D plan receptbelagda läkemedel
 • hur att förkorta din tid cykel naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com