göra östrogen krämer orsakar viktökning?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-09
Hormonbehandling omfattar byte av östrogen och /eller progesteron för att lindra symptom i samband med före klimakteriet och menopaus. Östrogensubstitution erbjuds också bidra till att minska risken för att få benskörhet och för att öka din livslängd. Östrogen grädde är en form av östrogen som används för att lindra torrhet i slidan, det finns fyra typer av östrogen grädde inklusive Estradiol, Estropipate, Dinestrol och konjugerade ekvina östrogener, som alla levererar en låg dos av östrogen.

Östrogen Använd

Östrogen är ett kvinnligt hormon som skapats av äggstockarna. Det styr en rad olika kroppsliga funktioner, inklusive upptagning av kalcium, kolesterol nivå reglering, elasticiteten i huden, och tonicity av urinblåsan och livmodern. Under före klimakteriet och menopaus, äggstockarna börjar stänga av och sluta att tillverka progesteron och östrogen, som orsakar kroppsliga hormonnivåer att bli obalanserat. Hormonet obalans framgår av symtom såsom värmevallningar, torr hud, sömnlöshet, rastlöshet, svårigheter urinblåsa och vaginal torrhet. Östrogen krämer används för att lindra torrhet i slidan, och bidra till att förbättra tonicity av livmodern och urinblåsan.

Östrogen och viktökning

När du först börjar använda muntliga östrogen ersättare, korrigeringar och /eller krämer östrogen, Du kanske noterar en viss viktökning som beror huvudsakligen på vätskeansamling. Vattnet behållas av kroppen är bara tillfällig viktökning. Lägre doser östrogen kan bidra till att undanröja problem med vatten viktökning och om det är ett bekymmer för dig, kanske ett samtal med din läkare behövas. De fem till 10 pounds normalt vunnits under klimakteriet beror på det naturliga åldrandet, och östrogen krämer inte öka mängden vikt som vunnits under före klimakteriet eller menopaus.

Viktökning under klimakteriet

Under klimakteriet, din ämnesomsättning saktar avsevärt och detta är den främsta orsaken till viktökning sker. Konsumerar en kost som innehåller mat med hög fiberhalt, minst tre till fem portioner grönsaker och frukt dagligen, hela korn, pasta, brunt ris, och andra komplexa kolhydrater är viktigt under klimakteriet för att hålla viktökning på ett minimum. Du kommer också vill minska ditt intag av sockerhaltiga och feta livsmedel. Slutligen har regelbunden aerob träning, tre gånger i veckan kommer att hålla tonade muskler och hjälpa till att öka din ämnesomsättning och ökar din energi nivåer.

Östrogen Cream Alternativ

Östrogen krämer används för att hålla vaginal torrhet i schack. Dessa krämer bidra till att ytterligare tona urinblåsan och urinröret, som har östrogenreceptorer. Låga doser av östrogen ges genom tillämpning av grädden. Om du är orolig för den tillfälliga vatten viktökning, kan du använda smörjmedel som Replens och KY Jelly som ett alternativ. Vaselin kan också användas i stället för östrogen grädde

Previous:nothing Next:om hörsel riktlinjer för test

Relaterade artiklar


 • Vad styr stegen i andning av glukos
 • narkotika detox tips
 • idéer för att använda mandelolja
 • när är de tidigaste tecknen av graviditetsillamående?
 • biverkningar av Medrol dosepak
 • den bästa skabb behandling
 • halsont och täppt näsa rättsmedel för spädbarn
 • prostin biverkningar
 • hur man identifierar barn hudutslag
 • Varför är bakterier bra?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com