hem rättsmedel för barn med urinvägsinfektion

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-05
Urinvägsinfektion, eller urinvägsinfektion, smärtsamma infektioner i urinblåsa, urinrör, urinledare eller njurar. Lindriga infektioner kan behandlas hemma, men du bör alltid rådfråga en läkare i händelse av ett barn, eftersom en infektion som sprider sig till njurarna kan orsaka permanenta skador

attackera Infektion

För att bli av en infektion orsakad av bakterier i urinvägarna, bör ditt barn dricker eller äter något som kommer att döda bakterierna. Men vill du se till att allt barnet dricker är skonsam på resten av hennes kropp. Med alla dessa behandlingar, bör du ge ditt barn mycket vatten att dricka för att späda ut urinen och hjälpa spola ut bakterierna.

Den första metoden är att ge ditt barn en 1 /2 tsk. bakpulver i ett fullt glas vatten. Den bakpulver hjälper döda bakterier i urinvägarna. Denna lösning är skonsam mot barnets mage, och han förmodligen inte kommer att smaka den lilla mängd bikarbonat i vattnet. Däremot kommer det förmodligen ta flera glas av denna lösning för att döda de flesta bakterier.

Kanske den mest populära lösningen för att bli av med en UTI dricker tranbärsjuice. Det är sant att surhetsgraden i tranbärsjuice kommer att döda bakterier i urinvägarna, men det tar ganska lite juice för att göra detta. Oron är att de flesta tranbärsjuice att barn gillar att dricka är faktiskt juice drinkar, som innehåller enorma mängder socker. Om du ger ditt barn för mycket juice cocktail kan sockerhalten gör faktiskt mer skada än nytta. Men de flesta barn inte frivilligt dricka osötad versionen av tranbärsjuice. Så medan detta kan vara den mest populära lösningen, är det ofta inte det bästa för barnen.

Yoghurt är ett annat sätt att bli ditt barns infektion. Kulturerna i yoghurt kommer att hjälpa till att bekämpa bakterier i urinvägarna och återställa normal urin funktion. Se till att yoghurt du köper innehåller levande eller aktiv kulturer och att det är låg sockerhalt. Till skillnad från låg sockerhalt tranbärsjuice, kommer de flesta barn äter yoghurt som är låg i socker eftersom frukten i det sötar det naturligt.

Lättnad Symtom

Medan du hjälper ditt barns kropp anfalla infektion är det troligt att hon kommer fortfarande upplever sådana obehagliga symtom som buksmärta och smärtsam och frekvent urinering. Har ditt barn bära löst sittande, bekväma byxor, såsom svettningar eller pyjamas, medan han upplever symtom. Snäva byxor öka smärta och kan faktiskt långsam läkning.

För att underlätta buksmärta, placera en varm vattenflaska eller varm kompress på ditt barns nedre delen av buken. Detta slappnar av musklerna, som också kan hjälpa till att lindra smärta medan urinera. Du kan också gnida tea tree, rökelse eller enbär eteriska oljor för ditt barns nedre delen av buken för att uppnå samma effekt muskelavslappning.

Låt ditt barn vila medan hennes kropp kämpar mot infektion, speciellt om hon upplever en låg feber. Göra henne så bekvämt som möjligt. Med rätt behandling bör UVI symptomen avtar inom en dag eller två.

Previous:nothing Next:Är det säkert att ha tänder extraheras under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • bot för en rinnande näsa
 • naturliga botemedel för ett barn med en torr hosta efter influensa
 • vad man ska göra om du inte kan bli gravid?
 • spotting under den första trimestern av graviditeten
 • medicin mot depression under graviditeten
 • sätt att förhindra graviditet stretch märken
 • kan jag bli gravid på min tid?
 • hur man kan minska kalorier och fett från din diet
 • diet meny för ett barn
 • kommer salt bli av munsår?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com