hem rättsmedel för hårbotten problem

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-07
Hem rättsmedel för hårbotten problem kan lindra obehagliga och ibland pinsamt, hårbotten villkor. Dessa typer av naturliga metoder hårbotten vård måste användas regelbundet under minst ett par veckor innan förbättring märks

Treat från utsidan

Att behandla torr och kliande hårbotten villkor, använd veckovis djupt konditioneringsbehandling hem hårbotten. Dessa behandlingar bör tillämpas i minst 30 minuter före sköljning, det är också bra att täcka håret med en duschmössa medan behandlingarna blötläggning i hårbotten. Använd antingen vanligt mosade avokado eller en blandning av oljor för att återfukta hårbotten, oljeblandningar kan omfatta 1 tsk. av basolja (mandel, kokos eller jojobaolja) kombinerat med 2 till 3 droppar lavendel, rosmarin eller tea tree-olja.

Notera: Använd aldrig outspädd eteriska oljor på huden och alltid testa en liten mängd utspädd eterisk olja på huden innan du använder den på ett större område.

hårbotten som är för fet eller för torr också kan ha nytta av ett "nej schampo" regim. Användningen av schampo kan skala bort naturliga oljor i håret vilket gör att huden att producera ännu mer olja, kan resultatet bli fet hårbotten eller torr hårbotten orsakas av användning av för mycket schampo. Ingen schampo regimer omfatta användning av äppelcidervinäger sköljningar och bakning /sodavatten blandningar att rengöra och vårdar håret och hårbotten istället.

Psoriasis i hårbotten symtom kan lugnas med hjälp av äppelcidervinäger sköljningar och ökad exponering för solen. Solen i hårbotten bör ske minst två gånger om dagen i högst 10 till 15 minuter, personer bör se till att inte bränna sina hårbotten när de försöker denna form av behandling

Behandla från insidan Natural hårbotten vård bör omfatta ett helhetsgrepp som behandlar hårbotten problem från insidan och utsidan. Kost rik på välgörande oljor (som olivolja) och omega-3 fettsyror kan bidra till att förbättra hudens hälsa. De som lider av torr och fjällig hårbotten bör också övervaka deras dagliga intag av vatten och se till att de vistas släckt hela dagen.

kost som innehåller en hel del halvfabrikat och raffinerat socker kan bidra till hud och hårbotten frågor. Om du lider av någon hårbotten villkor, ta en närmare titt på din kost.

Massera hårbotten

Hem hårbotten behandling bör omfatta en daglig massage av hårbotten. Massage hjälper till att öka blodflödet, släppa spänningar och distribuera oljor runt hårbotten. En snabb 2-minuters massage minst två gånger om dagen kan bidra till att förbättra hårbotten problem.

När ska tala med din läkare

hårbotten problem kan ibland vara ett tecken på en underliggande hälsotillstånd, såsom ringorm, onormal sköldkörtel funktion eller autoimmuna sjukdomar. Allergiska reaktioner i livsmedel eller ingredienser i hårvårdsprodukter kan också orsaka hårbotten problem.

Du bör tala med din läkare om din hårbotten problem som orsakar smärta, kraftig irritation, sår eller öppna sår på din hårbotten. Villkor i hårbotten som inte svarar på huskurer, eller att bli värre med tiden, bör också undersökas av en läkare.

Previous:nothing Next:hur mycket kräkningar förknippas med graviditetsillamående?

Relaterade artiklar


 • graviditet omvårdnad planer
 • hur levern fungerar
 • amning efter bröstförminskning
 • bra graviditet övningar
 • kan jag bli gravid precis efter min mens?
 • de allra tidigaste graviditeten tecken
 • farorna med vatten i plastflaskor
 • Yaz vs orto tri-cyclen
 • symptom på kärnikterus
 • utvecklingen av immunsystemet hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com