hur kan jag orsaka utvändigt impotens?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-28
Mer än 1 miljon män i hela världen och en av 10 män i USA lider av impotens. Impotens kan orsakas av en rad faktorer, varav några kan induceras om du försöker uppnå impotens.
Men tänk på att du kan få bestående negativa effekter på din kropp om du försöker att bli impotent

Du behöver:.
glukosmätning kit
. varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Impotens Orsaker

För att framkalla maktlöshet, du behöver förhindra en erektion och att göra detta måste du hindra hjärnan från att skicka sexuella impulser genom nervsystemet till penis. Normalt sexuella impulser orsaka blodflödet i penis och orsakar en erektion. Alla behövs kroppens system måste fungera korrekt för att en erektion uppstår.
Den medicinska definitionen av impotens är när en man inte kan uppnå och behålla en erektion minst 25 procent av tiden. Detta kan orsakas av sjukdom och andra fysiska problem, liksom av fysiologiska skäl.

Förebygga erektioner

Fler än 200 receptbelagda mediciner tros orsaka impotens, bland annat för högt blodtryck, depression och smärta. Dessa mediciner tros orsaka tillfällig impotens. Du kanske kan få dem från din läkare baserat på din sjukdomshistoria.
Impotens också kan orsakas av emotionella skäl, såsom stress, depression och skuldkänslor, enligt www. urologychannel. com. När dessa känslor är starka och överväldigande, de kan påverka en människas sexuella förmåga.
Rökning och alkohol, enligt en studie i New England Research Institute i Watertown, Massachusetts, USA, är båda tros påverka en människas förmåga att uppnå erektion. Huruvida impotens är permanenta och vilka andra skador som görs för att kroppen är fortfarande under utredning.

Saker att undvika

Man tror att regelbunden motion och begränsa fett och kolesterol i kosten kan förebygga oförmåga. Men var försiktig och tänka på hur länge du vill stanna kvar impotent. Att inte ta hand om dig själv under en längre tid kan få bestående effekter.
Örter som gingko Balboa och ginseng är tänkt att hjälpa till att bota impotens och erektil dysfunktion frågor, så om du försöker framkalla impotens, undvik dessa örter . Aminosyran L-arginin också är tänkt att hjälpa till att bota impotens, så lägg till den i listan över saker att undvika.

Previous:nothing Next:hur kan vi skydda oss från naturkatastrofer?

Relaterade artiklar


 • vård av barn med svår hosta och feber
 • triglycerid metoder för minskad
 • Kan man bli gravid efter att ha tagit plan B?
 • hur man ansöker om Medicaid online i Florida
 • nariga läppar behandling
 • homeopatiska medel för barn
 • människohår vs djurhår
 • friska familjeplanering
 • tecken på klimakteriet debut
 • den bästa tiden att få en cellprov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com