hur kan vi skydda oss från naturkatastrofer?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-28
Naturkatastrofer, men skrämmande, kan hanteras på ett sätt som kommer att hålla dig och din familj. Helt enkelt hålla huvudet kallt om dig och, med de nödvändiga förberedelserna, kommer ingen skada komma dig från en naturkatastrof

Du behöver:.
Kit glukosmätning
. varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Gör en plan

Oavsett katastrof, kommer planering alltid gå långt. När man gör en plan, se till att prata med alla medlemmar i din familj och informera dem om alla detaljer i planen. Denna plan bör innehålla ett sätt att fly från ditt hus i händelse av brand eller kolmonoxidförgiftning. Den bör omfatta en lista med telefonnummer att ringa som finns inom och utanför det område där du bor, liksom nödnummer service. Tänka långsiktigt och planera en mötesplats om din familj blir separerad eller behöver gå en bit från det område där du bor. Den sista delen av förbereds kommer in för att spela med din plats att leva. Det är upp till dig att inspektera och forskning utformningen av ditt hem för att lära sig om den kommer att kunna motstå den gemensamma katastrofer i ditt område, oavsett om de är översvämningar, orkaner eller tornados. Titta in saker som orkanen fönsterluckor, eller andra skyddsåtgärder arkitektoniska verk för ditt hem. Vid en översvämning, hem är inte lätt att spara. Du kanske vill behålla en stash av sandsäckar, om det är praktiskt i din situation. Slutligen kanske du vill titta på produkter som översvämningar vakter.

Ha varor

Ha alltid en leverans kit i bilen och hem hela tiden. Håll mat för tre dagar, medicinsk utrustning, vatten, ljus, kläder, extra pengar, radio, tändpåsar, toalettartiklar, liksom allt annat du kan tänka att du kanske vill i händelse av att förlora ditt hem. En bra mat post för att hålla är en låda med MREs, som under lång tid och innehålla fullständiga måltider. Detta kit kan vara så stor som du behöver, se bara till att den har allt du behöver för att leva på egen hand under minst ett par dagar. Om möjligt, också ha minst en eldstad i ditt hem för att lagra viktiga dokument eller tillhörigheter. Detta gör att du kan komma tillbaka efter en katastrof och ändå ha material som är nästan omöjligt att ersätta.

Under Natural Disaster

Naturkatastrofer är skrämmande. Prova, före katastrofen, att stanna känner till villkoren kring händelsen. Håll varning för akuta sändningar och lyda eventuella rekommendationer från räddningstjänsten. Så snart katastrofen slår till, börja att genomföra din plan. Hålla alla du möjligen kan medveten om dina handlingar så att alla vet vad som händer om något går fel.

Previous:nothing Next:vilken mat ska man äta för att sänka ditt kolesterol

Relaterade artiklar


 • aha kolesterol riktlinjer
 • Nicotrol inhalator system instruktioner
 • Vilka är de behandlingar för trasten för spädbarn?
 • hur dra nytta av en panik eller ångest över
 • graviditet måltidsplan
 • klimakteriet hjälp för män
 • låg kostnad sjukförsäkring i Florida
 • bästa behandlingen för ED
 • hem rättsmedel för kramp i benen hos barn
 • hur lätt graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com