hur man får klart huden för killar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-19
Det första man lägger märke till när de träffar någon är deras ansikte. Frisk, klar hud kan gå en lång väg mot att göra ett gott första intryck och öka självförtroendet. Guys behandlar samma hudproblem som kvinnor gör: akne, rynkor, hyperpigmentering och fet hud. American Academy of Dermatology anges att en fjärdedel av de 17 miljoner amerikaner med akne är män. Clear Skin för killar behöver inte vara komplicerat eller dyrt och många effektiva metoder för att förbättra huden kan göras hemma.

Du behöver:
luktfria tvål
. Exfolierande scrub.
Fuktighetskräm.
Skin Toner.
Solskydd, SPF 30 eller högre.
Över disk akne medicin.


1.
Hålla huden ren genom att tvätta det varje dag för att avlägsna smuts-och olja. Undvik att använda tvål som innehåller mycket kemikalier eller parfymer, eftersom dessa kan irritera huden och bidra till rodnad och acne.
2.
Använd en scrub minst en gång i veckan för att avlägsna döda hudceller och unclog porerna. Byt produkter om du upplever obehag under eller efter användning.
3.
återfuktar huden dagligen efter tvätt och rakning. Återfuktande din hud kommer att hålla det friska och förebygga rynkor. Du kan köpa ljus hudkräm på de flesta apotek och livsmedelsbutiker, eller använd aloe vera och vitamin E olja på huden.
4.
Prova toner om du har stora porer eller många inåtväxta hårstrån . Toner och adstringentia kan minska porstorlek, men de kan vara irriterande när det används på känslig hud.
5.
Skydda huden från solskador genom att bära solskyddsmedel varje gång du är utomhus. Solskador orsakar åldersfläckar, rynkor och hudcancer.
6.
Motion och äta en balanserad kost varje dag för att förbättra cirkulationen, unclog porer och få vitaminer och mineraler som behövs för frisk hud. Svettning under träning hjälper till att avlägsna gifter ur kroppen. Vitamin A, vitamin B, vitamin E och zink är alla välgörande för huden. American Academy of Dermatology anges att äta fet mat, choklad eller andra "ohälsosamma" livsmedel som inte orsakar akne.
7.
Prova en över disk akne medicin som innehåller salicylsyra eller bensoylperoxid . Salicylsyra verk av unclogging porer, medan bensoylperoxid hjälper förstöra bakterien som förorsakar akne. Dock kan dessa produkter vara mycket torkning som gör fuktgivande och exfolierande viktigt.
8.
Tala med din läkare om receptbelagda akne mediciner om du har mer än ett par skavanker. En hudläkare kan hjälpa dig att identifiera möjliga orsaker till din akne, till exempel hormonell obalans eller andra villkor och kan ordinera ett läkemedel för att behandla ditt fall. Antibiotika, antiinflammatoriska mediciner, och vitamin A-derivat kan alla hjälpa behandla akne och minska risken för ärrbildning.
9.
Fråga om kosmetiska ingrepp för att få klar hud. Dermabrasion, microdermabrasion, kollagen injektioner och kemiska peels kan bidra till att undanröja skadade lager av hud vävnad och därmed minska uppkomsten av ärr, åldersfläckar och rynkor.
10.
Genomgå laserbehandling för att minska din hudens produktion av olja eller att ta bort ärr kvar på huden av akne. Lasern som används under denna procedur når djupt lager av hud att skada oljeproducerande körtlar. Laserbehandling inte skadar hudens yta.


Previous:nothing Next:första graviditeten övningar

Relaterade artiklar


 • naturlig behandling av torrhosta
 • hur du gör din hicka försvinner
 • göra kakaosmör och vitamin B förhindra bristningar?
 • urinblåsan fel symptom
 • botemedel för dålig andedräkt från halsen
 • hur man bygger muskler med lätt träning
 • hur man kan bli av symptom halsbränna angina
 • rotavirusinfektion hos barn
 • biverkningar av att ta prenatal vitaminer
 • Hur kan läkare hjälpa dig att sluta röka?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com