hur man gör huden klarare

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-29
Är ditt sociala liv påverkas av din akne? Är det som orsakar din självkänsla att sjunka? Fula fläckar är en av de mest frustrerande saker att ta itu med när det kommer till din hud. Över sextio miljoner amerikaner har aktiv acne. Men det finns flera sätt att bekämpa detta problem och återvinna det förtroende du så önskar
1.
Använd ansiktstvätt en till två gånger dagligen. Den typ av hud du har kommer att avgöra vilken typ av ansikte tvätta du köper. Om du har fet hud redan, kommer du vill köpa en tvätt som är oljefri. En del ansikte tvättar har salicylsyra eller bensoylperoxid som hjälper torka upp fläckar. Däremot kan det inte vara bra att använda tvättar med dessa ingredienser vardagliga eftersom de kan irritera ditt ansikte om överutnyttjas. Använda en djuprengöring adstringerande kommer också att bistå i kampen mot fläckar. Det neutraliserar extra oljor och tar bort smuts och döda hudceller som kan täppa till porerna.
2.
Tala med en hudläkare. Om din akne problem är svår, kanske normal rensning metoder räcker inte för dig. En hudläkare kan undersöka hur allvarligt problemet är och rekommendera receptbelagda mediciner för att klara upp det. Du kan också prova akne avlägsnande system, exempelvis Proactiv. Se Resurser för länken. En populär läkemedel mot akne är Accutane. Du kan läsa mer om det genom att följa länken i avsnittet Resurser. Göra en del forskning på varje produkt som du är intresserad av, och läsa recensioner för att se vad andra akne drabbade rekommendera.
3.
bort smink innan sängen. Ibland är denna enkla steg är lätt att glömma när man har varit ute och festat hela natten. Men alla svett, kan smink och smutsiga lätt täpper till porerna så att du måste vakna upp till en stor fet finne på morgonen. Så kom alltid ihåg att ta bort ditt smink och rengöra ansiktet innan sängen för att förhindra att detta händer. En bra idé att hålla make-up borttagning våtservetter i väskan om tillfällen då du inte slutar upp att gå tillbaka till din egen plats. Försök också att använda make-up produkter som är fri från olja. Vattenbaserade produkter kommer inte täppa till porerna.
4.
Motstå frestelsen att pop. Även om det är väldigt frestande att pop som finne, antingen för att det är smärtsamt eller helt enkelt ful, ibland kan det bara förvärra situationen. Popping finnar får dig att sprida bakterier som kan orsaka mer fläckar ska visas. Förtida popping kan också leda till ärrbildning. Det är oftast bättre att använda en övernattning plats behandling för att rensa upp det. Men om finne har kommit till sin spets och tar inte mycket uppmuntran för att släppa, är det antagligen okej att pop det. Om en finne är röd, vätskan fortfarande inne din hud och försöker pop det bara kommer att förvärra det och att orsaka er mer smärta. Om en finne är inte lätt att smälla, då är det inte redo att pop.
5.
Ta vitaminer. Det finns flera huden vitaminer som bidra till att skapa friskare glödande hud. Vitamin A, B, C och D är alla bra för huden. Du kan även köpa ansikts moisturizers fylld av D-vitamin också noga med att dricka mycket vatten och hålla sig till en hälsosam kost för att se till att din hud blir alla de näringsämnen den behöver.


Previous:nothing Next:gallblåsan symptom under graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra uttorkning under simning träning
 • hur kan jag orsaka utvändigt impotens?
 • behandling för klimakteriebesvär nattliga svettningar
 • om klimakteriet och hjärtklappning
 • Hur kan jag sänka mitt PSA?
 • hjälp för problem tonåringar
 • vilka sjukdomar kan diagnostiseras med cellprov?
 • bäckenbotten efter förlossningen
 • efter klimakteriet ansiktshår
 • utvecklingen av ett flickfoster
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com