hur man kan övervinna skuldkänslor efter ett missfall

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-16
Missfall inträffar bland miljontals kvinnor över hela världen och är förödande och hjärtskärande. För dem som aldrig upplevt en sådan förlust, är det svårt att förstå vad de som har är bestående. Som en licensierad minister och terapeut, har jag fungerat som ett stödsystem för att kvinnor som går igenom en så svår upplevelse. Tyvärr finns det en känsla som ofta följer med missfall som sällan diskuteras, och att känslor är skuld. I denna artikel delar jag med dig steg för att övervinna skuld och gå vidare efter missfall.

Du behöver:
Acceptans
. Tro.
Ett stödsystem.
. . Quiet Time


1
Befria dig från de skuldkänslor som livnär tankar-"det är mitt fel, jag borde ha inte . . . eller jag borde ha. . . "Du måste börja ta kontroll över dina tankar och acceptera att miscarrying oväntat var utanför din kontroll. Du är inte ansvarig för en sådan förlust.
2.
Lean på Gud och häll ditt hjärta ut till honom. Missfall är en så smärtsam prövning och din tro på Gud är absolut nödvändigt att du övervinna sådana skuld. Meditera över skriftställen som påminna er om att Gud finns med dig att hjälpa dig och se dig igenom en sådan svår tid. I vår tid av svaghet, är hans styrka fullkomnas (II Kor. 12:9).
3.
Låt pålitliga familj och vänner att vara det stöd och den styrka du behöver under denna tid . Dela med dem dina tankar och känslor bakom din förlust och dela med sig vad de kan göra för att hjälpa dig att få igenom denna pärs. Missfall är inte något Gud vill att du ska uthärda ensam.
4.
Spendera lite tid ensam för att samla dina tankar och dig själv. Den här gången kan vara läkande för själen och det kan vara mycket steg du behöver för att till fullo anamma pågår från den pärsen. Det kan vara tid där du gråta av healing eller en tid där du dagbok dina känslor. Tyst tid kommer att ge dig frid som Gud ministrar helande för själen och befriar dig från bördan av skuld.


Previous:nothing Next:hur man hittar infertilitet alternativ som är naturliga

Relaterade artiklar


 • hur andningen fungerar membranet
 • Varför är sociala dricker mer benägna att minnesförlust?
 • graviditet övningar med pilates boll
 • kroppslukt fakta
 • vad är en ssa blodprov?
 • sig att gå själv i form
 • hur man gör Heimlich manövrera och rädda ett liv
 • hur man hanterar sängliggande under graviditeten
 • som kontaktlinser som är rätt för dig?
 • abort förfaranden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com