hur man skär dentala kostnader i hälften

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-29
Det är inte fråga om den, ta hand om dina tänder hjälper dig att spara pengar på din nästa tandvård besök. Genom att utveckla några vanor som tar bara några minuter om dagen kan du spara tusentals kronor per år. För att inte nämna den extra fördelen av en frisk, vackert leende

Du behöver:.
Kit glukosmätning
. varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.


1.
Besök din tandläkare två gånger om året. Se hela din familj håller sig till American Dental Association rekommendation för vartannat år möten med tandläkaren för en rengöring och kolla upp. Om du väntar längre än så hålrum kan bli dyrare att reparera. Du kan förlora en tand helt och hållet, för att inte nämna de hälsoproblem som kan resultera från mun förfall och bakterieinfektioner.
2.
Borsta räcker långt. Se till att alla i familjen borstar minst två gånger om dagen. Detta inkluderar tunga, tak av mun och tandkött. Tandborstar bör bytas var tredje till fyra månader eller så snart som borst bli böjda eller sliten. En sliten tandborste inte gör en adekvat arbete för rengöring dina tänder.
3.
Tandtråd bort karies. Även en bra tandborste och en effektiv brusher inte kan komma till mat fastnat mellan tänderna och under tandköttskanten. Tänderna bör flossed dagligen, helst på natten när hålrum är mer benägna att bilda. En en billig vaxad tandtråd fungerar bra för vuxna, medan du kan välja den dyrare flossers för barn.
4.
Sköljning för god munhygien. Jag är inte ett stort fan av fluorid, när allt det är en biprodukt av industriavfall. Jag speciellt gillar inte att det är i mitt dricksvatten, men ett fluor sköljning innan läggdags kan vara en bra sak. Har dina barn spola precis innan sänggåendet, efter att de har haft den sista glas vatten. Sköljning, inte äta, med fluor hjälper till att koncentrera den på tänderna och gör det innan sängen gör att den kan absorberas av dina tänder över en natt. Se bara till att du bara ge det till barn sex och upp som vet hur man skölja ordentligt. Ingen fluor bör någonsin sväljas.
5.
Diet kan göra skillnad. Dricka mycket vatten är bra för tänderna eftersom det hjälper skölja bort eventuella matrester eller kolhydrater rester från tänderna. Äta tre goda måltider och ett par nyttiga snacks är också en fördel som bete hela dagen på ohälsosamma livsmedel gör klibbiga söta ämnen att sitta på tänderna ständigt, vilket ökar dina chanser att utveckla karies. Håll dig borta från kladdiga eller klibbiga sötsaker som UPS frukt rulle, gelékonfektyr, söta tandkött och speciellt surt godis som innehåller emalj löses citronsyra. Om du barn måste ha en klibbig godis, se till att han borstar så snart som möjligt.


Previous:nothing Next:hur man gör huden klarare

Relaterade artiklar


 • inte Plan B påverkar ditt nästa period?
 • öga övningar för barn
 • livsmedel som fungerar som ett slemlösande
 • hur man köper ett blodsockertest
 • vilken del av hjärnan kontrollerar blodtryck?
 • graviditet trimestern guide
 • klimakteriet och sömnlöshet
 • perineal smärtlindring
 • näringsämnen som förhindrar grått hår
 • varför fötter kallna?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com