krämer för att bli av gynekomasti

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-18
Gynekomasti är ett tillstånd som kännetecknas av en onormal förstoring av bröstvävnad hos män. Ofta orsakas av ojämn hormonnivåer, nämligen mellan testosteron och östrogen, ett subtilt till kraftig svullnad i bröstet utvecklas under en tid. För en del män kan detta orsaka en viss mängd bröst ömhet och även smärta. Även behandling inte är nödvändig för detta tillstånd, eftersom det inte utgör något reellt hälsorisker, många män söker behandling för att avhjälpa utseendet på sina bröst

Testosteron Cream

En typ av produkt som verkar vara populärare vid behandling av gynekomasti är testosteron krämer. Eftersom kroppen kan ha brist på testosteron, krämer innehållande detta hormon kan användas för att balansera hormonella nivåer i kroppen. För en del män kan dagligen aktuella tillämpningar av testosteron gå en lång väg att faktiskt minska storleken på bröstvävnad, så tala med din läkare om hur du använder denna typ av produkt för behandling av ditt tillstånd. Leta efter en testosteronkoncentrationen nivå på mellan 2 procent och 5 procent för bästa resultat.

För att använda grädde, helt enkelt gäller mellan 1 och 2 g till buken, bröst, axlar, armar eller pungen. Egentligen är pungen det idealiska läget, eftersom absorptionen av testosteron är högre inom detta område av kroppen. Men beloppet varierar med koncentrationen av testosteron och användningsområde, så se till att följa några instruktioner på förpackningen innan du använder produkten. När tillämpas, det rekommenderas att du låter området torrt innan du klär på. Du vill ge lotion tillräckligt med tid att absorbera in i huden, några minuter är allt som verkligen tar att torka. Men, kanske du vill överväga att tillämpa grädden på kvällen, eftersom morgnar kan vara en rusning för vissa människor. Med tiden bör du börja märka en förändring i storleken på bröstvävnaden.

Follow-Up

När du använder någon form av testosteron kräm för att behandla gynekomasti, se till att ha regelbundna kontroller med din läkare att bättre övervaka din hälsa. Läkare ska kunna mäta nivån av testosteron i blodet. Även om du är ute efter att öka mängden av detta hormon i ditt system, vill du fortfarande att det inom en normal, frisk intervallet. Inte gör det kan leda till allvarliga biverkningar, såsom högt blodtryck, depression, ångest och prostataproblem. Det kan också leda till att du upplever huvudvärk, yrsel, matsmältningsproblem och hudirritation (det vill säga inom ansökan).

När du använder en gel, undvika att applicera till pungen eftersom det kan irritera huden på detta område av kroppen. I denna situation, håll dig till armar, axlar, bröstet eller buken.

Andra behandlingar

Om testosteron kräm inte innehåller några betydande resultat, tala med din läkare om andra former av behandling. Tamoxifen och raloxifen är två av de vanligaste. Även dessa mediciner används ofta vid behandling av cancer, har män sett en minskar i storlek av bröstvävnad vid användning av dessa läkemedel.

Den enda metod att behandla gynekomasti är kirurgi, såsom mastektomi och fettsugning. I dessa kirurgiska ingrepp, är bröstvävnad eller bröst fett avlägsnas från kroppen. Detta kan ofta minska storleken på bröstet, vilket möjliggör ett mer naturligt utseende.

Previous:nothing Next:information om microgynon 30

Relaterade artiklar


 • Kentucky hälsovård för barn utan försäkring
 • koffein drog fakta
 • hur man köper bipollen
 • inte CYMBALTA orsaka viktökning?
 • hosta rättsmedel för barn
 • hur man får en god natts sömn med en snarkning make
 • katt allergier hos barn
 • hur man kan stoppa preventivmetod biverkningar
 • hur man gör mer tid för motion - för mammor
 • hur man undviker giftiga nappflaskor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com