nattliga benkramper orsaker

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-20

Du behöver:
kit glukosmätning
. varmt vatten och tvål.
2X2 gasväv eller vävnad.

Olika faktorer

Det finns olika skäl till varför benkramper sker på natten, av vilka en del kan förebyggas. Ibland övertidsarbete benen under dagen kommer att orsaka nattliga kramper. Om du vet att du har överansträngt sig, sträcka ut benen före sänggåendet. Å andra sidan kan nattliga kramper också orsakas av inaktivitet under dagen. Inaktivitet inkluderar inte gå ordentligt i tillägg till att inte röra sig alls. Om du går fel och skada dina fötter och benmusklerna i processen, ökar detta gränsvärde muskel rörligheten i lederna, som kan orsaka kramper på natten, enligt Wellsphere. com. Om du inte är hydratiserade detta också kan orsaka nattliga benkramper, eftersom en vätska obalans har uppstått. Däremot kan vadkramper vara ett tecken på andra allvarliga medicinska tillstånd som behöver åtgärdas och behandlas.

Cirkulation

Spridning till benen kan minska medan du sover och detta kan orsaka kramper som kallas claudification smärta. Detta kramp är inte din typisk ben kramp, men det känns som en. När claudification smärta uppstår, innebär det att kemikalier och mjölksyra har samlats i musklerna, vilket leder till smärta. Kronisk ischemi är en av de viktigaste anledningarna till att ben kramp på natten. Cure-back-pain. org konstaterar att syrebrist uppstår när blodflödet begränsas till en viss del av kroppen, som orsakar kramper. Tilltäppta artärer (atherosclerois), hjärtproblem och tilltäppta artärer kan alla orsaka nattliga benkramper.

Graviditet

Graviditet är en viktig orsak till nattlig kramp i benen. En gravid kvinnas livmoder är förstorad och tung och det kan vara att sätta press på ställen som inte är vana vid denna vikt, vilket orsakar kramp i benen. Dessutom lägger ökad tyngd i den utvidgade livmodern också trycket på de blodkärl som är ansvariga för att transportera blod från hjärtat och att de nerver som leder till benen. Om blod transporter hindras, detta kan orsaka kramper.

Brister

Om kroppen är bristfällig av vissa mineraler, såsom kalium, kalcium, natrium och magnesium, som också kallas elektrolyter, kan detta orsaka kramp i benen.

urindrivande

Om du tar diuretika (en vatten p-piller), kan detta leda till kramp i benen.

Dialys

Personer som genomgår dialys lider ofta nattlig ben kramper.

Medicinska tillstånd

Sjukdomar som har varit kopplade till nattliga benkramper är diabetes, hypoglykemi, sköldkörtel-och endokrina problem, anemi (järn dålig blod) och Parkinsons sjukdom, enligt Diagnos-me. com.

Ytterligare villkor

Mayo Clinic pekar ut andra förhållanden som kan orsaka benen till kramp inklusive diarré, cirros, Addisons sjukdom, blod mediciner tryck, alkoholism, perifer artärsjukdom (PAD), p-piller, kronisk njursvikt och en låg sköldkörtelfunktion (hypotyreos) .

platta fötter

Om en person har platta fötter, kan detta orsaka inflammation i ligament som finns i fotsulorna. Kramper kan resultatet.

Previous:nothing Next:Posey gång bälte instruktioner

Relaterade artiklar


 • hur man undviker jäst infektioner naturligt
 • lungutveckling för tidigt födda barn
 • hem rättsmedel för croupy hosta
 • Hur man vet om din skola är klar för influensa utbrott (H1N1 svin influensa)
 • hur du sänker dina natriumintaget med kosher salt
 • Vad kan orsaka svår smärta kolon?
 • hur man ska behandla en sever fall av blöjeksem
 • kan jag bli gravid på min tid?
 • är läkemedel det bästa sättet att behandla ADHD hos barn?
 • hur man somna om du har problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com